ΑΕΚ: Τι θα ισχύσει με τη διάρκεια των φιλικών με Μπέρσχοτ και Κλαμπ Μπριζ

ΑΕΚ: Τι θα ισχύσει με τη διάρκεια των φιλικών με Μπέρσχοτ και Κλαμπ Μπριζ

Ο Μάνταλος στο φιλικό της ΑΕΚ με την Αλκμααρ
Τα επόμενα φιλικά της ΑΕΚ με Μπέρσχοτ και Κλαμπ Μπριζ θα διεξαχθούν σε συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο, κάτι που συνηθίζει ο Ματίας Αλμέιδα. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ.

Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει την ερχόμενη Τετάρτη (3/7) την Μπέρσχοτ και το προσεχές Σάββατο (6/7) την Κλαμπ Μπριζ, με τα δύο αυτά φιλικά να έχουν διαφορετική διάρκεια.

Συγκεκριμένα τα επόμενα δύο τεστ της ΑΕΚ δεν θα είναι δύο 45λεπτων, όπως ήταν το πρώτο με την Αλκμααρ. Αυτό με την Μπέρσχοτ θα αποτελείται από τέσσερα 30λεπτα, ενώ εκείνο με την Κλαμπ Μπριζ θα είναι τριών 45λεπτων.

Το Gazzetta βρίσκεται στην Ολλανδία με την υποστήριξη της Novibet

Είναι κάτι που συνηθίζει ο Ματίας Αλμέιδα, όπως έχουμε διαπιστώσει από τις δύο προηγούμενες καλοκαιρινές προετοιμασίες της ΑΕΚ υπό τις οδηγίες του «Πελάδο», προκειμένου ο Αργεντινός κόουτς να τεστάρει όλους τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του για όσο περισσότερο χρόνο γίνεται.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα