ΑΕΚ: Αφοσιωμένος στη δουλειά και με σούπερ διάθεση ο Αλμέιδα (vids)

ΑΕΚ: Αφοσιωμένος στη δουλειά και με σούπερ διάθεση ο Αλμέιδα (vids)

Ο Ματίας Αλμέιδα στην προπόνηση της ΑΕΚ
Η εικόνα του Πελάδο στο πρόγραμμα προπονήσεων της ΑΕΚ δείχνει πόσο focus είναι στη δουλειά του και όπως πάντα με μπόλικη διάθεση. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ.

Ήταν φανερό από όσα έγιναν και έκανε στην πρωινή προπόνηση εδώ στο Μπουργκ Χάαμστεντ της Ολλανδίας όπου προετοιμάζεται η ΑΕΚ ότι ο Ματίας Αλμέιδα ήταν πολύ focus στη δουλειά που κάνει. Συνιστά είδηση; Όχι προφανώς αυτό σαν γεγονός, αλλά η κινησιολογία του, το τάκλιν του στον Ρουκουνάκη, η διαρκής φωνή του για το τι πρέπει να κάνουν οι παίκτες του και η επιβράβευση όταν αυτό απαιτούνταν, φανερώνουν και τη διάθεσή του. Και η αλήθεια είναι πως ο Αργεντινός τεχνικός παρασύρει με τη παρουσία του, τη συμμετοχή του και τη δράση του, όλους τους κιτρινόμαυρους που βρίσκονται έως τώρα εδώ μαζί του...

Το Gazzetta βρίσκεται στην Ολλανδία με την υποστήριξη της Novibet

Η απαίτηση στον πιο υψηλό βαθμό σε όλους, δουλειά σε φουλ ένταση στην άσκηση τακτικής, η οποία περιελάμβανε όλα όσα απαιτείται να συμβούν στο χορτάρι στη διάρκεια ενός αγώνα: πίεση από ένα γκρουπ, κυκλοφορία από το άλλο, build up από τον άξονα και εκδήλωση επίθεσης, είτε από το κέντρο είτε από τα άκρα, με λίγες επαφές, σωστές πάσες και φυσικά απαίτηση για σωστά τελειώματα. Ο ίδιος πάντα να ακούγεται παντού και να ζητάει συνέχεια και περισσότερο: προσπάθεια και αποτέλεσμα στη δουλειά.

Κρίνοντας και από πέρυσι (και πρόπερσι) είναι ξεκάθαρο και φανερό πως υπάρχει από τον ίδιο η ίδια και μεγαλύτερη... λύσσα για να παρουσιάσει μια έτοιμη ΑΕΚ, τη στιγμή φυσικά που του λείπουν πολύτιμα εργαλεία για να μπορέσει να το πετύχει με όλους. Και δεν αναφέρομαι μόνο στις μεταγραφές, αφού στις 7 Ιουλίου όπως γνωστοποιήσαμε νωρίτερα θα ενσωματωθούν και οι διεθνείς από το Euro, οι οποίοι επίσης είναι πολύ σημαντικοί. Για τον λόγο αυτό άλλωστε δίνει και περισσότερες μέρες ξεκούρασης σε αυτούς, για να τους έχει στην κατάλληλη κατάσταση, σωματικά και πνευματικά!

Στο τέλος της προπόνησης δεν παρέλειψε να βοηθήσει τα μέλη του team του να φτιάξουν το γήπεδο, για την ακρίβεια να το... μαζέψουν, τις ταινίες που βάζει για να χωρίζει τους χώρους και έπειτα μάζευε τις μπάλες από όλο το γήπεδο και τις κουβάλησε έως το σημείο που συγκεντρώνουν όλα τα πράγματα με την ολοκλήρωση της προπόνησης.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα