Άρης: «Πρώτη» χωρίς τον Μάντζιο που μετέβη στην Αθήνα για προσωπική του υπόθεση

Άρης: «Πρώτη» χωρίς τον Μάντζιο που μετέβη στην Αθήνα για προσωπική του υπόθεση

Από την προπόνηση

bet365

Από την «πρώτη» του Αρη απουσίαζε ο τεχνικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης καθώς έπρεπε να μεταβεί στην Αθήνα για ένα δικό του θέμα καθώς και παίκτες με διεθνείς υποχρεώσεις και όχι μόνο.

Η πρώτη προπόνηση της ομάδας του Άρη ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου. Από την «πρώτη», που έγινε από τους συνεργάτες του Άκη Μάντζιου, επειδή εκείνος μετέβη εκτάκτως στην Αθήνα για μια προσωπική του υπόθεση (ο προπονητής θα δώσει κανονικά το «παρών» στην προπόνηση της Τρίτης), απουσίαζαν οι Ζαμόρα (συμμετέχει στο Copa America με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Κόστα Ρίκα), Ροζ (είχε υποχρεώσεις με την Εθνική Μαυρικίου), Σουλεϊμάνοφ και Βερστράτε.

Οι δύο τελευταίοι έχουν άδεια, προκειμένου να διευθετήσουν μια προσωπική τους υπόθεση. Αύριο, Τρίτη, οι ποδοσφαιριστές του Αρη θα προπονηθούν το απόγευμα στο «Δασυγένειο» και ενώ ο κύκλος των ιατρικών εξετάσεων και των εργομετρικών τεστ ολοκληρώνεται την Τετάρτη (03/07).

Arisfc.com

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα