Πανσερραϊκός: Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας δίνει 1,7 εκατ. ευρώ για τον εκσυγχρονισμό του δημοτικού γηπέδου Σερρών

Πανσερραϊκός: Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας δίνει 1,7 εκατ. ευρώ για τον εκσυγχρονισμό του δημοτικού γηπέδου Σερρών

Newsroom
Γήπεδο Σερρών

bet365

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας απηύθυνε πρόσκληση ώστε οι ενδιαφερόμενοι να καταθέσουν τις προτάσεις τους για να εκσυγχρονιστεί το δημοτικό γήπεδο Σερρών που αποτελεί και έδρα του Πανσερραϊκού.

Το δημοτικό γήπεδο Σερρών, το οποίο αποτελεί και έδρα του Πανσερραϊκού, είχε κριθεί προβληματικό έπειτα από ελέγχους που είχαν λάβει χώρα τη σεζόν που μας πέρασε. Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας παίρνει πρωτοβουλία για τον εκσυγχρονισμό του έπειτα από τη χρηματοδότηση που εγκρίθηκε με απόφαση του Περιφερειάρχη, Απόστολου Τζιτζικώστα.

Ήδη έχει απευθυνθεί πρόσκληση στους ενδιαφερόμενους ώστε να καταθέσουν τις προτάσεις τους προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες ώστε το δημοτικό γήπεδο Σερρών να καλύπτει όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές λειτουργίας για τη διεξαγωγή αγώνων με ασφάλεια τόσο για τους αθλητές όσο και για τους θεατές.

Η κατάθεση των προτάσεων άρχισε από σήμερα 1 Ιουλίου 2024 και λήγει την 30η Αυγούστου 2024, με τον προϋπολογισμό του έργου να ανέρχεται στα 1.737.200 ευρώ. Οι τρεις κύριες δράσεις έχουν να κάνουν με την αποκατάσταση και ενίσχυση των κερκίδων του βορείου πετάλου, με την προμήθεια και εγκατάσταση νέου χλοοτάπητα και με την προμήθεια και τοποθέτηση περίφραξης.

Από τη μεριά του ο Απόστολος Τζιτζικώστας τόνισε: «Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, μετά τα προβλήματα που διαπιστώθηκαν στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών, ανέλαβε την πρωτοβουλία να χρηματοδοτήσει την αποκατάσταση και τον εκσυγχρονισμό του γηπέδου. Στόχος είναι το Δημοτικό Γήπεδο Σερρών να μετατραπεί σε έναν απόλυτα ασφαλή χώρο για τη διεξαγωγή αθλητικών δραστηριοτήτων, τόσο για τους αγωνιζόμενους, όσο και για τους θεατές.

Ταυτόχρονα, με το πέρας των εργασιών αποκατάστασης και βελτίωσης των συνθηκών άθλησης και παρακολούθησης, το Δημοτικό Γήπεδο Σερρών θα γίνει ένας σύγχρονος χώρος άθλησης, που θα πληροί τις προδιαγραφές και για ποδοσφαιρικούς αγώνες της Super League, όπου αγωνίζεται ο Πανσερραϊκός, έδρα του οποίου αποτελεί το συγκεκριμένο γήπεδο. Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας εξασφάλισε τους απαραίτητους πόρους για να πραγματοποιηθούν όλες οι απαιτούμενες παρεμβάσεις και πλέον είναι θέμα χρόνου να αποκτήσουν οι Σέρρες έναν σύγχρονο αθλητικό χώρο».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα