Τέλος ο Γιαννούλης, προχωρά σε απόκτηση άλλου αριστερού μπακ ο Παναθηναϊκός!

Τέλος ο Γιαννούλης, προχωρά σε απόκτηση άλλου αριστερού μπακ ο Παναθηναϊκός!

γιαννουλης

bet365

Ο Δημήτρης Γιαννούλης απέρριψε την πρόταση του Παναθηναϊκού και το Τριφύλλι προχωρά στην απόκτηση άλλου ποδοσφαιριστή για την θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Ο Παναθηναϊκός έκανε ότι περνούσε από το χέρι του για να αποσπάσει την υπογραφή του Δημήτρη Γιαννούλη, είχε καταθέσει μία πολύ μεγάλη πρόταση, ωστόσο, ο διεθνής Έλληνας μπακ ενημέρωσε το Τριφύλλι πως δεν θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα, έχοντας ως απόλυτη προτεραιότητα να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό.

Οι ''πράσινοι'' δεν μπορούσαν να περιμένουν άλλο, ζήτησαν μια απάντηση από τον 29χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος θέλει κι άλλο χρόνο για να βρει πρόταση εκτός Super League.

Έτσι, λοιπόν, ο Παναθηναϊκός είναι υποχρεωμένος να προχωρήσει στο plan b, έχοντας σύμφωνα με πληροφορίες έτοιμη λύση, ώστε άμεσα να προκύψει ο εκλεκτός για το αριστερό άκρο της άμυνας.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα