Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (02/07) στο Gazzetta

Newsroom
s

bet365

Ο Ολυμπιακός που πάει για «βόμβα» με Βιλντόσα και άλλες τρεις κινήσεις, ο Παναθηναϊκός που έχει στα υπόψιν του τον Μπόρχα και η ΑΕΚ που ανακοινώνει Μπρινιόλι και πάει για Στρακόσια και Μίλσον στα σημερινά πρωτοσέλιδα.

Μπόρχα για Παναθηναϊκό μετά το «άκυρο» του Γιαννούλη

Sport Day: Μπόρχα! Ο διεθνής Κολομβιανός έμεινε ελεύθερος απ' την Μπράγκα και τέθηκε στα υπ' όψιν του Παναθηναϊκού. Αρνητικά απάντησε ο Γιαννούλης.

Live Sport: Γκάζι με 2+1. Η ΑΕΚ ανακοινώνει σήμερα τον Μπρινιόλι, τελειώνει και με τον Στρακόσια, ενώ παλεύει για τον Μίλσον. Τσουνάμι Χ4! Ο Ολυμπιακός πήρε τον Βιλντόσα, βλέπει τον Μίχαλιουκ, περιμενει το «ναι» του Βεζένκοφ και υπέγραψε με νέους όρους τον Έβανς.

Φως των Σπορ: Στο τραπέζι ο Πέτκοβιτς! Βιλντόσα για λιμάνι! Μετακομίζει στο ΣΕΦ από το ΟΑΚΑ ο Αργεντινός.

Κόκκινος Πρωταθλητής: Έξυπνη βόμβα Βιλντόσα! «Μπαμ» του Ολυμπιακού με τον Αργεντινό γκαρντ που μένει ελεύθερος από τον ΠΑΟ. Έρχεται ο Γκαρθία, παρά τη σφήνα της Βαλένθια.

Οι τέσσερις μεταγραφές που προσμένει ο Ολυμπιακός

Ώρα των Σπορ: Κοντά στο deal με Στρακόσια! Σε πολύ καλό δρόμο για να κλείσει την σούπερ μεταγραφή του Αλβανού κίπερ η «Ένωση». Τελικές διαπραγματεύσεις με τους Άγγλους.

Metrosport: Δουλειά για τα αστέρια! Πρώτη προπόνηση στην Ολλανδία με οικογενειακό διπλό υψηλής έντασης.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα