Άρης μεταγραφές: Ενδιαφέρον των «κιτρίνων» για τον Γιαν Κούχτα (vid)

Newsroom
«Ενδιαφέρον του Άρη για τον Γιαν Κούχτα της Σπάρτα Πράγας»

bet365

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Τσεχία, ο Άρης φαίνεται να ενδιαφέρεται για τον Γιαν Κούχτα της Σπάρτα Πράγας.

Στην Τσεχία κυκλοφόρησε δημοσίευμα που συνδέει τον Άρη με τον Γιαν Κούχτα της Σπάρτα Πράγας. Πρόκειται για 27χρονο επιθετικό με χρηματιστηριακή αξία στα 5 εκατ. ευρώ, ο οποίος έχει συμβόλαιο με το κλαμπ της Τσεχίας μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε πραγματοποίησε 49 συμμετοχές με την φανέλα της ομάδας της Πράγας, σκοράροντας 21 γκολ και δίνοντας 11 ασίστ στα περισσότερα από 3,5 χιλ. λεπτά που πάτησε χορτάρι.

Η τσέχικη ιστοσελίδα «isportblesk» ανέφερε πως ο παίκτης βρίσκεται στο στόχαστρο τόσο του Άρη όσο και του Ντάλας από το MLS ενώ τονίζουν πως το μέλλον του στην Σπάρτα είναι αβέβαιο ήδη από τον Ιανουάριο. Τότε ο ποδοσφαιριστής μαζί με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Τόμας Ροζίτσκι αποφάσισαν να συνεχίσουν μαζί απορρίποντας προτάσεις από Ιαπωνία και ΗΠΑ, όμως φαίνεται πως υπάρχουν πάλι αμφιβολίες γύρω από την παρουσία του στην ομάδα για τη νέα σεζόν.

kuchtα

Ο Κούχτα επέστρεψε στην Τσεχία αρχικά το καλοκαίρι του 2022, όταν η Σπάρτα Πράγας τον απέκτησε ως δανεικό για έναν χρόνο με ενοίκιο 1 εκατ. ευρώ και το περασμένο καλοκαίρι η τσέχικη ομάδα πλήρωσε 2,5 εκατ. ευρώ και «μονιμοποίησε» την παρουσία του.

Από το ρεπορτάζ πάντως δεν επιβεβαιώνεται το ενδιαφέρον των «κιτρίνων» για την περίπτωση του Γιαν Κούχτα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα