ΑΕΚ μεταγραφές: Ο ατζέντης του Μίλσον προτιμά την Ένωση σύμφωνα με τους Ισραηλινούς

ΑΕΚ μεταγραφές: Ο ατζέντης του Μίλσον προτιμά την Ένωση σύμφωνα με τους Ισραηλινούς

Newsroom
Ο Φελίσιο Μίλσον της Μακάμπι

bet365

Το όνομα του Φελίσιο Μίλσον εξακολουθεί να «παίζει» παντού στο Ισραήλ με τα Μέσα της χώρας να τονίζουν ότι ο εκπρόσωπος του Ανγκολέζου εξτρέμ προτιμά τη συμφωνία με την ΑΕΚ.

Ο Φελίσιο Μίλσον βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα της ΑΕΚ και μαζί με τον Αμπουμπακαρί Κοϊτά της Σιντ-Τρούιντεν είναι δύο περιπτώσεις που απασχολούν την Ένωση για την αριστερή πλευρά της μεσοεπιθετικής γραμμής.

Η υπόθεση του Ανγκολέζου εξτρέμ έχει εξελιχθεί σε σίριαλ στο Ισραήλ, καθώς επιβεβαιώθηκε πως απουσίασε από την «πρώτη» της Μακάμπι Τελ Αβίβ στην Πολωνία όπου γίνεται η προετοιμασία των Ισραηλινών, ενώ έχουν ακουστεί και δημοσιεύματα περί πρότασης από Αλ Αϊν. Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα από το Ισραήλ, ο ατζέντης του Μίλσον προτιμά να δει τον Ανγκολέζο να αγωνίζεται τη νέα σεζόν στην ΑΕΚ, ωστόσο μέχρι στιγμής η Ένωση δεν έχει καταφέρει να ικανοποιήσει τα «θέλω» της Μακάμπι.

«Ο παίκτης έχει μεγάλες προτάσεις, από την ΑΕΚ, την Αλ Αΐν, ενώ υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες πλευρές που όμως δεν έχει μετουσιωθεί σε προσφορές στη Μακάμπι. Ο ατζέντης του προτιμά να πάει στην ΑΕΚ, αλλά η προσφορά των Ελλήνων δεν πλησιάζει καν στο ποσό που θέλει η ομάδα. Φημολογείται πως ο Μίλσον μπορεί να επικοινωνήσει με την FIFA και ουσιαστικά να ζητήσει την αποδέσμευσή του λόγω της κατάστασης στο Ισραήλ. Όμως ο παίκτης επέστρεψε στο Ισραήλ όταν ο πόλεμος ήταν σε μεγαλύτερη ένταση και έκτοτε δεν έχει επιδεινωθεί η κατάσταση. Προφανώς η επιθυμία του να φύγει έχει να κάνει με τα χρήματα που του προσφέρουν και τα οποία μπορούν να αλλάξουν τη ζωή ενός ανθρώπου», αναφέρει η ιστοσελίδα «one.co.il».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα