Ο Τάισον απολαμβάνει κάθε στιγμή με τον ΠΑΟΚ και το δείχνει…

Ο Τάισον απολαμβάνει κάθε στιγμή με τον ΠΑΟΚ και το δείχνει…

Ο Τάισον του ΠΑΟΚ
Ο Τάισον Φρέντα είναι με διαφορά το πιο χαμογελαστό πρόσωπο της φετινής προετοιμασίας του ΠΑΟΚ. Αποστολή στην Ολλανδία: Σταύρος Σουντουλίδης

O Τάισον Μπαρσέλος Φρέντα ζει κάθε στιγμή του στο ποδόσφαιρο. Τι κι αν βαδίζει στο 37ο έτος της ηλικίας του, ο Βραζιλιάνος απολαμβάνει κάθε στιγμή σαν μικρό παιδί.

Το Gazzetta βρίσκεται στην Ολλανδία με την υποστήριξη της Novibet

Μαζί με τον κολλητό του, Αντρέ Βιείρίνια, είναι από τα πιο λαμπερά ονόματα της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία. Στην πρώτη προπόνηση των Πρωταθλητών Ελλάδας επί ολλανδικού εδάφους άρχισε να γκρινιάζει σαν μικρό παιδί, «ο γνωστός Τάισον», όπως ειπώθηκε την ώρα που διαμαρτυρόταν προς τον Γιώργο Τσονάκα.

Ημερολόγιο από την Ολλανδία μέρα 1η – Ο πανικός για «Ντέλια», η άφιξη στη δροσιά του Χορστ και οι κάμψεις

«Απολαμβάνοντας κάθε όμορφη στιγμή σε αυτό το κλαμπ! Μία ακόμη προετοιμασία. Μόνο θετικά vibes», έγραψε χαρακτηριστικά στα social media του και για μία ακόμη φορά αποθέωσε τον ΠΑΟΚ!

Είναι αλήθεια πως στην Ελλάδα ο Τάισον βρήκε το χαμένο χαμόγελό του. Το έχει παραδεχθεί δημοσίως, το δείχνει με την συμπεριφορά του εντός και εκτός γηπέδων. Το δέσιμο του με τον ΠΑΟΚ είναι πολύ ισχυρό, γι’ αυτό και δεν διστάζει να εκφράζει σε κάθε ευκαιρία την ευγνωμοσύνη του, για το restart που έκανε στην καριέρα του.

Ο 36χρονος μεσοεπιθετικός σήκωσε μανίκια, δείχνοντας πως ξεκινάει με θετική διάθεση μία ακόμη σεζόν, την τελευταία, ίσως, της ποδοσφαιρικής καριέρας του, αν και με τους Βραζιλιάνους δεν είσαι ποτέ σίγουρος…

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα