ΑΕΚ: Έτοιμος ο Λιούμπισιτς, κανονικά και ο Μουκουντί!

ΑΕΚ: Έτοιμος ο Λιούμπισιτς, κανονικά και ο Μουκουντί!

ΛΙΟΥΜΠΙ
Ο Κροάτης μέσος μπήκε ξανά σε φουλ ρυθμό προπόνησης στην πρωινή προπόνηση, τέλος η αποφόρτιση και για «Μούκου». ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ

Όπως αναμενόταν και είχε φανεί από τη διάρκεια της χθεσινής απογευματινής προπόνησης, ο Ρόμπερτ Λιούμπισιτς επανήλθε σε φουλ πρόγραμμα εκγύμνασης και μάλιστα το πρωινό. Το οποίο όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό είχε πολλή δουλειά, με τον Μπονίνι να αναλαμβάνει μεγάλο μέρος αυτού, κάτι που σημαίνει πρόγραμμα ταχυδύναμης και έντασης, φουλ ένταση για την ακρίβεια.

Στο 100% του προγράμματος επέστρεψε και ο Μουκουντί. Επίσης αναμενόμενο αφού στη διάρκεια της απογευματινής προπόνησης προστατεύθηκε και έκανε αποφόρτιση. Σε φουλ ρυθμό και ο νεαρός στόπερ Κοσίδης ο οποίος έκανε χθες πρόγραμμα επανένταξης.

Αξίζει να σημειωθεί σε αυτό το σημείο ότι και σήμερα το πρόγραμμα που έχει καταρτιστεί από το team του Ματίας Αλμέιδα προβλέπει διπλή προπόνηση. Το απόγευμα στις 18:00 τοπική είναι προγραμματισμένο να δουλέψουν οι «κιτρινόμαυροι» όπου θα υπάρχει και δουλειά στη τακτική και στις 11αδες που θα αγωνιστούν στο αυριανό φιλικό (13.00 τοπική) με την Μπέρχοστ όπου θα γίνουν τέσσερα 30λεπτα!

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα