Μπονίνι: «Υπέροχος... καλοκαιρινός καιρός, φανταστικός»! (vid)

Μπονίνι: «Υπέροχος... καλοκαιρινός καιρός, φανταστικός»! (vid)

ΑΕΚ
Φτιαγμένος ο γυμναστής της ΑΕΚ για πολλή δουλειά λόγω του χειμωνιάτικου σκηνικού στο Μπουργκ Χάαμστεντ και οι ατάκες του ενώ έβγαζε το... λάδι στους παίκτες του ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ

Ένα χειμωνιάτικο πρωί... Κάπως έτσι είναι το σκηνικό στην Ολλανδία σήμερα και το Μπουργκ Χάαμστεντ. Βροχή νωρίς, βαριά έφτασε του 12 βαθμούς Κελσίου, υγρό το τερέν, στοιχεία που απογείωσαν τη διάθεση του Γκίντο Μπονίνι, του συνεργάτη του Ματίας Αλμέιδα και γυμναστή της ομάδας. Κάτι που εμπεδωσαν όλοι οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ με το που έφτασαν στα γήπεδα για το πρόγραμμα της πρωινής προπόνησης.

To Gazzetta βρίσκεται στην Ολλανδία με την υποστήριξη της Novibet

Με το που ξεκίνησε το πρόγραμμα εκγύμνασης ο Μπονίνι φώναξε σε όλους: «Καλημέρα παιδιά, υπέροχος... καλοκαιρινός καιρός. Summer vibes παίδες... Θα έχουμε πολύ καλό πρόγραμμα», με τους «κιτρινόμαυρους» να γελάνε με τις αντιδράσεις του γυμναστή τους. Φυσικά στο πρώτο κομμάτι του προγράμματος σταμάτησαν τα γέλια αφού είχε μπόλικο τρέξιμο και αρκετή φωνή.

«Είναι φανταστικές συνθήκες για δουλειά, το γρασίδι υγρό, θα κάνουμε καταπληκτική δουλειά», συνέχισε να λέει ο Μπονίνι και να συνοδεύει τα λόγια του με το κλασικό «γρήγορα, πιο γρήγορα, πάμεεεεε»!

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα