Άρης μεταγραφές: Ενδιαφέρον της Λέουβεν για τον Βερστράτε σύμφωνα με τους Βέλγους

Άρης μεταγραφές: Ενδιαφέρον της Λέουβεν για τον Βερστράτε σύμφωνα με τους Βέλγους

«Η Λέουβεν θέλει τον Βερστράτε που θέλει να επιστρέψει στο Βέλγιο»

bet365

Σύμφωνα με βελγικό δημοσίευμα, ο Μπίργκερ Βερστράτε, που θέλει να γυρίσει στο Βέλγιο, βρίσκεται στο στόχαστρο της Λέουβεν.

Ο δημοσιογράφος Ντέιβιντ Φαν Ντε Μπρόεκ έκανε μία ανάρτηση στην πλατφόρμα X στην οποία ανέφερε πως ο Μπίργκερ Βερστράτε του Άρη βρίσκεται στο στόχαστρο της Λέουβεν από το Βέλγιο.

Ο 30χρονος Βέλγος μέσος των «κιτρίνων» έχει συμβόλαιο με την ομάδα της Θεσσαλονίκης μέχρι το καλοκαίρι του 2025. Πέρυσι πραγματοποίησε 29 συμμετοχές ξεπερνώντας τα 2 χιλ. αγωνιστικά λεπτά, όμως φαίνεται και ο ίδιος να επιθυμεί την επιστροφή στην πατρίδα του, παρ' ότι ήρθε στον Άρη μόλις το περασμένο καλοκαίρι από την Αντβέρπ.

Σύμφωνα με τον Βέλγο δημοσιογράφο, ο λόγος που επιθυμεί να αποχωρήσει από τους «κιτρίνους» και να επιστρέψει στο Βέλγιο δεν είναι αγωνιστικός, αλλά ότι θέλει να βρίσκεται κοντά στην οικογένειά του.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα