ΟΦΗ: Στην έξοδο ο Γρίβας

Γρίβας

bet365

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός Φροίξος Γρίβας πήρε ειδική άδεια από τον ΟΦΗ, καθώς διαπραγματεύεται τη μεταγραφή του.

Μετά από τέσσερα χρόνια ο Φροίξος Γρίβας αναμένεται να αποτελέσει οριστικά παρελθόν από τον ΟΦΗ. Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός δεν έδωσε το παρών στην πρώτη προπόνηση της ομάδας του Τραϊανού Δέλλα ενόψει της νέας σεζόν, καθώς ζήτησε ειδική άδεια από τους Κρητικούς προκειμένου να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του.

Ο Έλληνας εξτρέμ βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με τους Ομιλήτες και συνεπώς θα αποχωρήσει με κανονική μεταγραφή. Όπως προκύπτει, πιθανότερος προορισμός του Γρίβα είναι η Καλαμάτα, στην οποία αγωνίστηκε ως δανεικός τόσο το δεύτερο μισό της σεζόν 2021-22, όσο και ολόκληρη την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

Την προηγούμενη σεζόν μέτρησε 22 εμφανίσεις με τη Μαύρη Θύελλα και σκόραρε μια φορά. Στον ΟΦΗ πήγε το 2020, ως ελεύθερος από τον Πανιώνιο και με τα μελανόλευκα των Κρητικών αγωνίστηκε σε 31 παιχνίδια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα