Λουτσέσκου: «Αντιδράστε! Ο Κοτάρσκι δεν μπορεί να είναι πάντα ο Θεός μας!»

Λουτσέσκου: «Αντιδράστε! Ο Κοτάρσκι δεν μπορεί να είναι πάντα ο Θεός μας!»

Ανεβάζει την ένταση ο Λουτσέσκου
Πρωινή προπόνηση με μπόλικο τρέξιμο και ασκήσεις επιθετικής ανάπτυξης "επί χάρτου" στο γήπεδο. Αποστολή στην Ολλανδία: Σταύρος Σουντουλίδης

Ο ΠΑΟΚ είχε λόγο που «ανέβηκε» στην Ολλανδία για ένα ακόμα καλοκαίρι, το δέκατο τέταρτο τα τελευταία δεκαεπτά χρόνια. Οι καιρικές συνθήκες είναι το «άλφα και το ωμέγα» με το θερμόμετρο το πρωί της Τρίτης (2/7) να «χαϊδεύει» τους 15 βαθμούς Κελσίου. Πώς και πότε να προπονηθείς στους 35 βαθμούς Κελσίου και στις συνθήκες που επικρατούν στην Ελλάδα;

Σε καλές καιρικές συνθήκες ο Ραζβάν Λουτσέσκου αποφάσισε να ανεβάσει τους ρυθμούς της προπόνησης, δεύτερη μόλις ημέρα της παρουσίας των Πρωταθλητών Ελλάδας στο Χορστ της Ολλανδίας.

Το πρόγραμμα της πρωινής προπόνησης περιελάμβανε αρχικά ασκήσεις φυσικής κατάστασης και στη συνέχεια ο Ραζβάν Λουτσέσκου οδήγησε τους ποδοσφαιριστές στο διπλανό γήπεδο για ένα "μάθημα" επιθετικής ανάπτυξης.

Στο πλαίσιο του διπλού της ομάδας, μετά από λάθος του Μπάμπα στην άμυνα και σε φάση όπου όλοι οι αμυντικοί ήταν στατικοί, ο Λουτσέσκου σταμάτησε τη ροή και φώναξε χαρακτηριστικά στους παίκτες του:

«Αντιδράστε! Αν δεν αντιδράτε τώρα, δε θα αντιδράσετε και στο παιχνίδι. Δε θα σας πω τίποτα, αν αντιδράσετε και ας δεχθούμε και το γκολ. Τι περιμένετε; Ο Κοτάρσκι δε θα είναι ο Θεός μας».

Ο μόνος ποδοσφαιριστής που δεν βγήκε και σήμερα το πρωί στο γήπεδο ήταν ο Γιάννης Κωνσταντέλιας. Ο 21χρονος ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, λόγω των ενοχλήσεων στον τετρακέφαλο, λογικά θα μπει μέσα στις επόμενες ημέρες, το σίγουρο είναι πως θα απουσιάζει από το πρώτο φιλικό του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία το απόγευμα της Τετάρτης (3/7) με την ΑΕΚ Λάρνακας.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα