Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Από ένα σημείο πιστεύαμε ότι μπορούμε να νικήσουμε οποιονδήποτε»

Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Από ένα σημείο πιστεύαμε ότι μπορούμε να νικήσουμε οποιονδήποτε»

Newsroom
Ο Μεντιλίμπαρ με τον ΠΑΟΚ

bet365

Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στο «Radioestadio Noche» ο «μαέστρος» του Ολυμπιακού, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, μίλησε για την απόφασή του να αποδεχτεί την πρόταση των Ερυθρολεύκων.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αναφέρθηκε στην πρώτη του τη σεζόν στον Ολυμπιακό, με τον οποίο -όπως παραδέχτηκε- ονειρευόταν να πετύχει κάτι μεγάλο, αλλά δε φανταζόταν ότι θα οδηγούσε τους Πειραιώτες στον πρώτο τους ευρωπαϊκό τίτλο στο ποδόσφαιρο (στην κατάκτηση του Conference League).

Ο πολύπειρος κόουτς μίλησε για την απόφαση να αποδεχθεί την πρόταση των Πειραιωτών και για τις φιλοδοξίες του να κερδίσει πράγματα που δεν είχε καταφέρει στην καριέρα του.

«Φαίνεται ότι όταν φτάνεις τα 60 πρέπει να αποσυρθείς, αλλά για μένα ήρθε η ώρα να συνεχίσω και να κερδίσω πράγματα που δεν είχα κερδίσει μέχρι τώρα», τόνισε. «Από το να πιστεύουμε ότι ήμασταν εκτός, πιστέψαμε ότι μπορούσαμε να νικήσουμε οποιονδήποτε», σχόλιασε για το ευρωπαϊκό «ταξίδι» του Ολυμπιακού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα