Αλμέιδα: «Τελειώνουμε τη φάση, και πίεση αμέσως, με ένταση»! (vids)

Αλμέιδα: «Τελειώνουμε τη φάση, και πίεση αμέσως, με ένταση»! (vids)

ALMEYDA
Συνέχεια πάνω από τους παίκτες ο Πελάδο στην άσκηση τακτικής, όλα όσα ζητούσε και και έδειχνε εκτελώντας ο ίδιος την οδηγία του. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ

Στο κομμάτι της τακτικής εστίασε (και) το πρωί μετά τη δουλειά στη φυσική κατάσταση και την ένταση ο Ματίας Αλμέιδα. Μάλιστα είχε φουλ -και πάλι- διάθεση ο Αργεντινός τεχνικός και δεν σταμάτησε λεπτό να δίνει εντολές και να μιλάει συνέχεια στους ποδοσφαιριστές του.

Το Gazzetta βρίσκεται στην Ολλανδία με την υποστήριξη της Novibet

Επί της ουσίας δούλεψε τις δύο ενδεκάδες που θα χρησιμοποιήσει στο φιλικό που θα γίνει αύριο, στο μισό γήπεδο, πρώτα άμυνα και μεσαία γραμμή, έπειτα μεσοεπιθετικούς και φυσικά δεν σταμάτησε να δίνει εντολές και να παροτρύνει τους «κιτρινόμαυρους» προκειμένου να αντεπεξέλθουν.

Μάλιστα οπότε χρειάστηκε σταμάτησε την προπόνηση για να δείξει ο ίδιος πως ακριβώς θα πρέπει να εκτελέσουν την άσκηση οι παίκτες του... «Θέλω να δω ένταση, σε όλη την άσκηση, με το πού τελειώνει η φάση, είτε καταλήξει στα δίχτυα, είτε όχι, είτε υπάρξει δυνατότητα νέας φάσης, θέλω πίεση άμεση ψηλά, στη πρώτη πάσα, χαμηλά στον αντίπαλο, απ' ευθείας, δίχως δεύτερη σκέψη. Όλοι μαζί σαν γκρουπ από τη μέση και μπροστά, να καλύψουν σωστά την απόσταση έπειτα και να κλείσουν τις γραμμές οι παίκτες πιο πίσω», είπε δύο φορές ο Αλμέιδα και έπειτα παρατηρούσε το αποτέλεσμα της προσπάθειας.

Επιβράβευε στο σωστό, διέκοψε δύο φορές για να διορθώσει τα λάθη σε τοποθετήσεις και έκανε ιδιαίτερα στον Ζίνι για το πώς πρέπει να δουλέψει στην πίεση ψηλά προς το αντίπαλο στόπερ όταν παίρνει την πρώτη πάσα. «Θέλω να μη δίνεις την επιλογή να γυρίσει την μπάλα στον τερματοφύλακα, να οδηγηθεί να τρέξει μπροστά, να βγει πάνω του το δικό μας χαφ που έρχεται πίσω σου», του εξήγησε και του το έδειξε στην πράξη, ο ίδιος έτρεξε και έκανε ακριβώς αυτό που απαιτησε από τον παίκτη του. Στη συνέχεια της άσκησης ο διεθνής Αγκολέζος φορ ανταποκρίθηκε και κέρδισε τα εύσημα από τον Αργεντινό τεχνικό.

«Είναι το πιο σημαντικό να μας βγαίνει αυτόματα, τελειώνει η φάση, αρχίζει η πίεση αμέσως δίχως δεύτερη σκέψη, ψηλά και με φουλ ένταση», έλεγε στους «κιτρινόμαυρους» ο Πελάδο και φυσικά η φωνή του ακουγόταν σε όλο το Μπουργκ Χάαμστεντ...

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα