ΠΑΟΚ-Μεταγραφές: Ο Λουτσέσκου επιμένει, ο «Δικέφαλος» «ανέβηκε» και ο Κεντζιόρα πλησιάζει στην Ολλανδία

ΠΑΟΚ-Μεταγραφές: Ο Λουτσέσκου επιμένει, ο «Δικέφαλος» «ανέβηκε» και ο Κεντζιόρα πλησιάζει στην Ολλανδία

Ο Τόμας Κεντζιόρα

bet365

Τις τελευταίες ώρες καταγράφηκαν θετικές εξελίξεις στην υπόθεση του Τόμας Κεντζιόρα που δεν αποκλείεται να στείλουν άμεσα τον Πολωνό στόπερ στην Ολλανδία.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου επιμένει, ο ΠΑΟΚ «ανέβηκε» και το θέμα του Τόμας Κεντζιόρα, ίσως, φτάνεις στο τέλος του με «χάπι εντ» για τους Πρωταθλητές Ελλάδας.

Όπως έχουμε σημειώσει κατ’ επανάληψη στο ξεκίνημα της νέας σεζόν οι «ασπρόμαυροι» ήθελαν να κλείσουν άμεσα τις περισσότερες μεταγραφικές υποθέσεις μεταξύ των οποίων ήταν και η απόκτηση του Τόμας Κεντζιόρα από την Ντιναμό Κιέβου.

Οι Ουκρανοί εμφάνισαν παράλογες απαιτήσεις για έναν ποδοσφαιριστή που τον δάνεισαν τον τελευταίο ενάμιση χρόνο στον ΠΑΟΚ και το συμβόλαιο του λήγει σε έξι μήνες από τώρα, στα τέλη του ερχόμενου Δεκεμβρίου. Ζητούσαν 500.000 ευρώ για το εξάμηνο συμβόλαιο και 500.000 ευρώ ως μπόνους σε περίπτωση πρόκρισης τChampions Leagueου «Δικεφάλου» στους ομίλους του .

Οι Πρωταθλητές Ελλάδας δεν μπήκαν καν στον κόπο να συζητήσουν το μπόνους των 500.000 ευρώ και η διαπραγμάτευση γίνεται για το ποσό το οποίο θα δώσει η ελληνική ομάδα για να αφήσει η Ντιναμό Κιέβου τον Πολωνό στόπερ ελεύθερο.

Όλα δείχνουν πως η επιθυμία του Λουτσέσκου, που καλώς εμμένει στο πρόσωπο του Κεντζιόρα, επιθυμώντας να διατηρήσει στην ομάδα ισορροπίες που θα την οδηγήσουν ασφαλέστερα στην πολυπόθητη συμμετοχή στους ομίλους του Champions League, θα γίνει πράξη, τις τελευταίες ώρες υπάρχει μια σύγκλιση των δύο πλευρών, γι’ αυτό δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ημέρες να τελειώσει θετικά κι ο Κεντζιόρα να «ανέβει» στην Ολλανδία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα