ΑΕΚ: Η δουλειά στις ενδεκάδες ενόψει Μπέρσχοτ!

ΑΕΚ: Η δουλειά στις ενδεκάδες ενόψει Μπέρσχοτ!

ΑΕΚ
Έμφαση στη τακτική με πρόβα για τις ομάδες που θα αγωνιστούν στο αυριανό φιλικό στο Μπουργκ Χάαμστεντ από τον Αλμέιδα ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ

Όπως σημειώσαμε νωρίτερα το... μενού της πρωινής προπόνησης είχε αρκετή δουλειά στη τακτική, λογικό αφού ακολουθεί αύριο το φιλικό μας με την Μπέρχοστ (στις 14:00 Ελλάδας), κάτι που σημαίνει ότι φανερώθηκαν και σκέψεις 11άδας από τον Ματίας Αλμέιδα.

Ο Αργεντινός τεχνικός έχει βέβαια και συγκεκριμένες επιλογές για τον καταρτισμό αυτής (σ.σ.: της ενδεκάδας) είτε πρόκειται για τη λεγόμενη βασική είτε εστιάσουμε στη δεύτερη... Θυμίζω ότι στο αυριανό φιλικό η ΑΕΚ θα παίξει επί της ουσίας τέσσερα 30λεπτα όπως συνήθως συμβαίνει από την ημέρα που ήρθε ο Πελάδο στην ομάδα.

Σε οτι αφορά τους βασικούς ο Αλμέιδα επέλεξε για το κέντρο της άμυνας τους: Μήτογλου με Μουκουντί έχοντας στο δεξί άκρο της πίσω γραμμής τον Ρότα και αριστερά τον Χατζισαφί. Δίδυμο στα χαφ ήταν οι Γιόνσον και Μάνταλος (αφού ο Γαλανόπουλος δεν συμμετείχε στην πρωινή δουλειά). Στην επίθεση και στο δεξί φτερό τοποθετήθηκε ο Ελίασον, με τον Πάολο Φερνάντες να βρίσκεται αριστερά.

Εννοείται πως στην κορυφή της επίθεσης ήταν ο Λιβάι Γκαρσία που είχε πίσω του τον Ζίνι, ο διεθνής Αγκολέζος φορ ήταν σε ρόλο ελεύθερο πίσω από τον επιθετικό της ΑΕΚ και φαίνεται εκεί να υπολογίζεται για φέτος όπως και για φορ (ειδικά από τη στιγμή που δεν υπάρχει δεύτερο ήδη ανάμεσά μας εδώ στην Ολλανδία). Έπειτα η άσκηση τακτικής παρέμεινε η ίδια με διαφορετικά πρόσωπα εννοείται.

Σε αυτή δοκιμάστηκαν στο κέντρο της άμυνας Κοσίδης και Χρυσόπουλος με Ραντόνια, κάτι που σημαίνει ότι παίζουν τρεις για δύο θέσεις (με τέσσερα 30λεπτα προφανώς θα παίξουν όλοι), ο Κανελλόπουλος δεξί μπακ και ο Πήλιος φυσικά αριστερά, με τον Μαχαίρα δεξί εξτρέμ και τον Κάτσικα αριστερά.

Στην επίθεση ήταν Γκολφινος με Θεοδωρίδη, με τους οποίους είχε τετ α τετ ο Πελάδο με την ολοκλήρωση της προπόνησης προκειμένου να τους εξηγήσει τι θέλει και περιμένει να κάνουν οι δύο τους στην άσκηση και το ματς. Τοποθετήθηκε και ο Μαχαίρας πίσω από Θεοδωρίδη και έγιναν και άλλες αλλαγές, αλλά η γενική εικόνα ήταν αυτή.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα