ΑΕΚ: Αποθέωση για Μπονίνι αλλά... λάθος συνεννόηση! (vid)

ΑΕΚ: Αποθέωση για Μπονίνι αλλά... λάθος συνεννόηση! (vid)

ΑΕΚ
Ο γυμναστής της ΑΕΚ άκουσε τους παίκτες να φωνάζουν ρυθμικά το όνομά του γιατί θεώρησαν ότι δεν θα χουν απογευματινή προπόνηση, αλλά... ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ

Φουλ προπόνησης, έντονη εκγύμναση, καλό τρέξιμο και το κυριότερο: σούπερ διάθεση! Κάτι που αποδείχτηκε και με την ολοκλήρωση της προπόνησης με πρωταγωνιστή τον Γκίντο Μπονίνι που γνώρισε, λανθασμένα τελικά όπως αποδείχτηκε για τους «κιτρινόμαυρους», την αποθέωση από τους ποδοσφαιριστές.

Το Gazzetta βρίσκεται στην Ολλανδία με την υποστήριξη της Novibet

Κάτι που φαίνεται και στο σχετικό βίντεο που σας παραθέτουμε, πρόκειται για τη στιγμή της αποθέωσης του γυμναστή της ΑΕΚ από τους παίκτες διότι κατάλαβαν λανθασμένα ότι γλίτωσαν τη δεύτερη προπόνηση το απόγευμα.

Πάμε να... δούμε τι ακριβώς έγινε και τι ειπώθηκε και προκάλεσε το μπέρδεμα... Με το φινάλε της πρωινής προπόνησης ο Γκίντο Μπονίνι είπε στους ποδοσφαιριστές του: «Παιδιά δουλέψαμε καλά, καλή προετοιμασία για το αυριανό φιλικό, μπράβο σε όλους σας», για να ακολουθήσει πανικός. Οι παίκτες φώναζαν ρυθμικά το όνομά του (όπως ακούγεται και στο σχετικό βίντεο παρακάτω): «Γκίντο Γκίντο« και το έκαναν αυτό γιατί θεώρησαν πως δεν θα έχουν προπόνηση το απόγευμα, ή το έκαναν, προκειμένου να την γλιτώσουν, ότι τάχα μου το είπε εκείνος και έτσι πρέπει τώρα να γίνει.

Εδώ που τα λέμε: 100 η αλεπού, 101 το αλεπουδάκι, γίνεται; εμ δεν γίνεται! Κάτι που αποδείχτηκε από την απάντηση του Μπονίνι: «Ναι, ναι παιδιά, δουλέψαμε πολύ καλά και το απόγευμα θα προετοιμαστούμε ακόμη καλύτερα για το αυριανό ματς», ήταν η ατάκα του γυμναστή για να ακολουθήσουν φυσικά πολλά γέλια μεταξύ όλων και φωνές δήθεν διαμαρτυρίας από τους «κιτρινόμαυρους»! Ενδεικτικό της σούπερ διάθεσης που επικρατεί εδώ στο Μπουργκ Χάαμστεντ.

Όπως και όταν ο Μπονίνι στο φινάλε προγράμματος είπε σε όλους "όσοι δεν λέγονται Γκολφίνος και Θεοδωρίδης που τους θέλει ο Ματίας, να έρθουν μαζί μου για να τελειώσουμε το πρόγραμμα". Ο Λιβάι Γκαρσία ξέχασε να σηκωθεί και ο γυμναστής δεν έχασε την ευκαιρία: «Λιβάι», του φώναξε «σε λένε Γκολφίνο πλέον;» για να τρέξει γρήγορα προς το μέρος του ο Γκαρσία!

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα