ΑΕΚ μεταγραφές: Σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Περέιρα σύμφωνα με τα Μέσα της Αργεντινής

ΑΕΚ μεταγραφές: Σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Περέιρα σύμφωνα με τα Μέσα της Αργεντινής

Newsroom
Περέιρα-ΑΕΚ

bet365

Σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό Ρομπέρτο Περέιρα βρίσκεται η ΑΕΚ σύμφωνα με δημοσίευμα από την πατρίδα του 33χρονου.

Αποφασιστικό βήμα για την απόκτηση του Ρομπέρτο Περέιρα έχει κάνει η ΑΕΚ σύμφωνα με τα αργεντίνικα ΜΜΕ. Όπως υποστηρίζει ο δημοσιογράφος Ουριέλ Ιούγκτ, η Ένωση βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο διαπραγματεύσεων με τον 33χρονο μεσοεπιθετικό, Ρομπέρτο Περέιρα.

Ο Αργεντινός τονίζει ότι οι δύο πλευρές έχουν προχωρήσει αρκετά τις συζητήσεις τους, με τον 33χρονο έμπειρο χαφ να έχει την επιλογή να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του έχοντας μείνει ελεύθερος από την Ουντινέζε.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται και ως «10αρι» αλλά και ως δεύτερος επιθετικός. Ο Ρομπέρτο Περέιρα έχει καταγράψει μεγάλη καριέρα στα γήπεδα της Serie A, έχοντας αγωνιστεί συνολικά σε 251 παιχνίδια του ιταλικού πρωταθλήματος με την Ουντινέζε και τη Γιουβέντους, ενώ μετράει και 19 συμμετοχές με την εθνική Αργεντινής, έχοντας πετύχει και δύο γκολ. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ξεκίνημα της καριέρας του ο Περέιρα αγωνίστηκε και ως συμπαίκτης με τον Ματίας Αλμέιδα στη Ρίβερ Πλέιτ. Την περασμένη σεζόν ο έμπειρος μεσοεπιθετικός μέτρησε 4 γκολ και 4 ασίστ σε 27 συμμετοχές με την Ουντινέζε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα