ΑΕΚ: Επίσημη η ανανέωση του συμβολαίου του Άμραμπατ ως το 2025

ΑΕΚ: Επίσημη η ανανέωση του συμβολαίου του Άμραμπατ ως το 2025

Ο Νορντίν Αμραμπατ της ΑΕΚ

bet365

Έπειτα από τη συμφωνία που είχε επιτευχθεί, η ΑΕΚ ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του Νορντίν Άμραμπατ ως το καλοκαίρι του 2025 με τον 37χρονο Ολλανδομαροκινό μεσοεπιθετικό να συνεχίζει για τέταρτη σεζόν στους κιτρινόμαυρους.

Για τέταρτη σερί σεζόν θα συνεχίσουν μαζί ΑΕΚ και Νορντίν Άμραμπατ, καθώς οι δύο πλευρές είχαν φτάσει σε συμφωνία για την ανανέωση του συμβολαίου του 37χρονου Ολλανδομαροκινού μεσοεπιθετικού για ακόμα ένα χρόνο.

Μπορεί η παραμονή του να παρέμενε στον αέρα ως την τελευταία στιγμή που έληγε το συμβόλαιό του, ωστόσο όπως και πέρυσι, έτσι και το φετινό καλοκαίρι, η κατάληξη ήταν παρόμοια με τον Άμραμπατ να συνεχίζει στα κιτρινόμαυρα.

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε και τυπικά την ανανέωση του συμβολαίου για ακόμα ένα χρόνο, ως το καλοκαίρι του 2025 και πλέον ο Άμραμπατ αναμένεται να ενταχθεί στην προετοιμασία της Ένωσης στην Ολλανδία, εκεί όπου βρίσκεται άλλωστε και ο ίδιος τις τελευταίες μέρες.

Ο Άμραμπατ παραμένει λοιπόν στην ΑΕΚ, με τον Ματίας Αλμέιδα να διατηρεί στο ρόστερ του έναν πολύ χρήσιμο game changer, ο οποίος από το 2021 όταν και είχε υπογράψει από την Αλ Νασρ μετράει 104 συμμετοχές με την ΑΕΚ σε όλες τις διοργανώσεις, με 20 γκολ και 16 ασίστ.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«H ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την συμφωνία για νέο συμβόλαιο με τον Νόρντιν Άμραμπατ, διάρκειας ως τις 30 Ιουνίου του 2025.

Θα είναι η τέταρτη σεζόν που ο Νόρντιν θα φορέσει την φανέλα της ΑΕΚ, καθώς βρίσκεται στην ομάδα από το καλοκαίρι του 2021. Έχει ήδη 104 συμμετοχές με την κιτρινόμαυρη φανέλα, σε Ελλάδα κι Ευρώπη. Έχει πετύχει 20 γκολ κι έχει «σερβίρει» 16 ασίστ, ενώ ήταν από τους πιο σημαντικούς «πυλώνες» του ιστορικού νταμπλ της σεζόν 2022-2023.

Πριν από την ΑΕΚ είχε ήδη μια πολύ σημαντική καριέρα σε Αϊντχόφεν, Καϊσέρισπορ, Γαλατασαράι, Μάλαγα, Γουότφορντ, Λεγανιές και Αλ Νασρ.

Νόρντιν, είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι που θα βρίσκεσαι μαζί μας και την σεζόν 2024-2025. Να έχεις υγεία και να ζήσουμε μεγάλες στιγμές όλοι μαζί κι αυτή την χρονιά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα