ΑΕΚ, μεταγραφές: Κοντά σε Περέιρα, deal ως το 2026!

ΑΕΚ, μεταγραφές: Κοντά σε Περέιρα, deal ως το 2026!

Περέιρα-ΑΕΚ

bet365

Η ΑΕΚ προχωράει στην απόκτηση του 33χρονου Αργεντινού μεσοεπιθετικού Ρομπέρτο Περέιρα, με τον οποίο έχει φτάσει σε συμφωνία για συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

Των Γιώργου Τσακίρη και Δημήτρη Βέργου

Ενίσχυση στη μεσοεπιθετική γραμμή για την ΑΕΚ, η οποία έχει φτάσει σε συμφωνία και κάνει δικό της τον 33χρονο Αργεντινό μεσοεπιθετικό Ρομπέρτο Περέιρα, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Ουντινέζε.

Το μεσημέρι της Τρίτης, Αργεντινός δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι η Ένωση βρισκόταν σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την πλευρά του παίκτη, κάτι που σύμφωνα με το ρεπορτάζ ισχύει, καθώς οι κιτρινόμαυροι έχουν φτάσει σε συμφωνία με τον Περέιρα για διετές συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2026.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, η περίπτωση του Περέιρα για την ΑΕΚ πρέπει να θεωρείται δεδομένη, με τους κιτρινόμαυρους να ενισχύουν τη μεσοεπιθετική τους γραμμή με έναν παίκτη που μπορεί να παίξει σε αρκετές θέσεις και κυρίως σε αυτή του επιτελικού χαφ. Εκεί όπου η Ένωση αναζητούσε προσθήκη μετά την αποχώρηση του Αραούχο.

Το Who is Who του Ρομπέρτο Περέιρα

Ο Ρομπέρτο Περέιρα έχει καταγράψει μεγάλη καριέρα στα γήπεδα της Serie A, έχοντας αγωνιστεί συνολικά σε 251 παιχνίδια του ιταλικού πρωταθλήματος με την Ουντινέζε και τη Γιουβέντους, ενώ μετράει και 19 συμμετοχές με την εθνική Αργεντινής, έχοντας πετύχει και δύο γκολ. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ξεκίνημα της καριέρας του ο Περέιρα αγωνίστηκε και ως συμπαίκτης με τον Ματίας Αλμέιδα στη Ρίβερ Πλέιτ. Την περασμένη σεζόν ο έμπειρος μεσοεπιθετικός μέτρησε 4 γκολ και 4 ασίστ σε 27 συμμετοχές με την Ουντινέζε.

Ο Περέιρα υπέγραψε στη Ρίβερ από την Καδέτες το 2008. Εντάχθηκε στις ακαδημίες των «Μιγιονάριος» και την αμέσως επόμενη χρονιά προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα. Το καλοκαίρι του 2011 πήρε μεταγραφή για την Ουντινέζε έναντι 2 εκατ. ευρώ. Τρία χρόνια αργότερα αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στη Γιουβέντους και την αμέσως επόμενη χρονιά η «Γιούβε» τον έκανε δικό της δαπανώντας το ποσό των 15 εκατ. ευρώ. Τον Αύγουστο του 2016 ο «Τούκου», όπως είναι το παρατσούκλι του, πήρε μεταγραφή στη Γουότφορντ έναντι 13,5 εκατ. ευρώ και μια τετραετία αργότερα επέστρεψε στην Ουντινέζε, εκεί όπου αγωνιζόταν μέχρι φέτος.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα