ΠΑΟΚ: Τι ισχύει με τα φιλικά των Πρωταθλητών Ελλάδας στην Ολλανδία

ΠΑΟΚ: Τι ισχύει με τα φιλικά των Πρωταθλητών Ελλάδας στην Ολλανδία

Newsroom
Ο Μαντί Καμαρά μονομαχεί με τον Κίριλ Ντεσπόντοφ
Εκτός από τα τέσσερα, ήδη, προγραμματισμένα φιλικά, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ αναζητούν αντίπαλο και για πέμπτο φιλικό. που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της 13ης Ιουλίου. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Οι Πρωταθλητές Ελλάδας επιστρέφουν το απόγευμα της Τετάρτης (3/7 – 19:00, Novasports2, Live από το Gazzetta) στο γήπεδο για το πρώτο φιλικό παιχνίδι στη διάρκεια του βασικού σταδίου της προετοιμασίας στο Χορστ της Ολλανδίας απέναντι στην ΑΕΚ Λάρνακας.

Το Gazzetta βρίσκεται στην Ολλανδία με την υποστήριξη της Novibet

Τα τέσσερα προγραμματισμένα φιλικά παιχνίδια επί ολλανδικού εδάφους, θα καλυφθούν τηλεοπτικά από τα κανάλια Novasports, ενώ οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ αναζητούν και μια πέμπτη ομάδα για ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι που ζήτησε ο Ραζβάν Λουτσέσκου να γίνει το απόγευμα του Σαββάτου (13/7), αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με την Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ.

Τα δύο πρώτα φιλικά απέναντι σε ΑΕΚ Λάρνακας και Χιμπέρνιαν θα πραγματοποιηθούν στο «Sportpark Kerkebos», που βρίσκεται πολύ κοντά στη βάση των «ασπρόμαυρων», ενώ τα υπόλοιπα τρία θα γίνουν στο τρίτο γήπεδο που υπάρχει στο προπονητικό κέντρο του Χορστ, όπου διεξάγεται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Μάλιστα και τα τέσσερα φιλικά παιχνίδια θα γίνουν κανονικά με την παρουσία φιλάθλων.

Πιο αναλυτικά το πρόγραμμα των φιλικών του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία:

3/7: ΠΑΟΚ – ΑΕΚ Λάρνακας (19:00 Novasports2, Live από το Gazzetta), Sportpark Kerkebos

6/7: ΠΑΟΚ – Χιμπέρνιαν (17:00 – Novasports2, Live από το Gazzetta), Sportpark Kerkebos

10/7: ΠΑΟΚ – Γκενκ (19:00 – Novasports Start, Live από το Gazzetta), RKSV Wittenhorst

13/7: ΠΑΟΚ – Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ (15:00 – Novasports Start, Live από το Gazzetta), RKSV Wittenhorst

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα