«Η ΑΕΚ έχει καταθέσει αρκετές προτάσεις για τον Κοϊτά που είναι κοντά στην έξοδο»

«Η ΑΕΚ έχει καταθέσει αρκετές προτάσεις για τον Κοϊτά που είναι κοντά στην έξοδο»

Newsroom
Ο Κοϊτά της Σιντ-Τρούιντεν

bet365

Στο Βέλγιο τονίζουν το σοβαρό ενδιαφέρον που έχει δείξει η ΑΕΚ για τον Αμπουμπακαρί Κοϊτά της Σιντ-Τρούιντεν υπογραμμίζοντας ότι η Ένωση έχει κάνει αρκετές προσπάθειες για την περίπτωσή του.

Όπως έχετε διαβάσει σε προηγούμενο ρεπορτάζ, εκτός από την περίπτωση του Φελίσιο Μίλσον της Μακάμπι, η ΑΕΚ έχει κάνει σοβαρό focus και στην περίπτωση του Αμπουμπακαρί Κοϊτά της Σιντ-Τρούιντεν για το αριστερό άκρο της επίθεσης.

Αυτές οι δύο περιπτώσεις παίζουν δυνατά για την αριστερή πλευρά της μεσοεπιθετικής γραμμής της Ένωσης, με τους κιτρινόμαυρους, όπως τονίζουν ξανά από το Βέλγιο, να επιμένουν για την απόκτηση του Κοϊτά.

Όπως αναφέρει η Het Belang van Limburg, η ΑΕΚ έχει καταθέσει αρκετές προτάσεις για την απόκτηση του 25χρονου Μαυριτανού εξτρέμ, επιμένοντας να προχωρήσει στη συγκεκριμένη μεταγραφή.

Το βελγικό δημοσίευμα προσθέτει πως η ΑΕΚ έχει δείξει μεγάλο ενδιαφέρον για τον Κοϊτά, υποστηρίζοντας πως ο παίκτης δεν απέχει πολύ από το να αποχωρήσει από τη Σιντ-Τρούιντεν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα