Ολυμπιακός, μεταγραφές: Επισημοποιήθηκε η απόκτηση του γκολκίπερ Αναγνωστόπουλου

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Επισημοποιήθηκε η απόκτηση του γκολκίπερ Αναγνωστόπουλου

Ο Αναγνωστόπουλος

bet365

Ο άλλοτε πορτιέρε της Κηφισιάς αποκτήθηκε επισήμως πλέον από την ΠΑΕ Ολυμπιακός για να συγκροτηθεί έτσι μια εξαιρετική τριάδα τερματοφυλάκων. 

Έκλεισε και τυπικά, όπως αναμενόταν, η προσθήκη του Αλέξανδρου Αναγνωστόπουλου, στον Ολυμπιακό. Με αυτόν τον τρόπο θα συμπληρωθεί μια εξαιρετική τριάδα τερματοφυλάκων και η θέση είναι υπερπλήρης για τους στόχους. Με τους Τζολάκη και Πασχαλάκη αλλά και τον Αναγνωστόπουλο που ήταν πέρσι απο τους κορυφαίους τερματοφύλακες της χρονιάς στην πρώτη κατηγορία.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός

Ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος στον Ολυμπιακό. Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την απόκτηση του Αλέξανδρου Αναγνωστόπουλου. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Έλληνα τερματοφύλακα Αλέξανδρου Αναγνωστόπουλου.

Γεννημένος στις 18 Αυγούστου 1994, ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού και ακολούθως αγωνίστηκε σε Άρη, Απόλλωνα Σμύρνης και Ιωνικό, με τελευταίο σταθμό την Κηφισιά. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε πραγματοποίησε 23 συμετοχές στη Super League.

Αλέξανδρε, καλώς ήλθες στον Ολυμπιακό.

Olympiacos.org

@Photo credits: Η φωτογραφία είναι από το επίσημο Twitter του Ολυμπιακού

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα