ΠΑΟΚ: Γιάννης Κωνσταντέλιας, «παρών»! (vid)

ΠΑΟΚ: Γιάννης Κωνσταντέλιας, «παρών»! (vid)

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας μαζί με τον Βασίλη Καναρά στην προπόνηση της Ολλανδίας
O 21χρονος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ έκανε για πρώτη φορά την εμφάνισή του στο γήπεδο και ανέβασε ρυθμούς. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης αφήνοντας πίσω το πρόβλημα (σφίξιμο) στον τετρακέφαλο.

Το Gazzetta βρίσκεται στην Ολλανδία με την υποστήριξη της Novibet

Αυτό φάνηκε να του λέει και ο Ραζβάν Λουτσέσκου σε τετ α τετ των δύο πριν από την έναρξη της απογευματινής προπόνησης. Ο 21χρονος Βολιώτης μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ βγήκε για πρώτη φορά στο γήπεδο και ακολούθησε ειδικό ατομικό πρόγραμμα προπόνησης μαζί με τον γυμναστή αποκατάστασης, Βασίλη Καναρά, δείχνοντας σε εξαιρετική κατάσταση.

Ο «Ντέλιας» από τις επόμενες ημέρες αναμένεται να μπει μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, ενώ θα απουσιάσει από το πρώτο φιλικό παιχνίδι των Πρωταθλητών Ελλάδας, αύριο το απόγευμα (19:00), κόντρα στην ΑΕΚ Λάρνακας.

Δείτε το βίντεο από το ατομικό πρόγραμμα του Γιάννη Κωνσταντέλια στο Χορστ:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα