Παρελθόν από τον Λεβαδειακό ο Ντεντάκης

Newsroom
Ο Ντεντάκης

bet365

Την λύση της συνεργασίας με τον Αντώνη Ντεντάκη ανακοίνωσε ο Λεβαδειακός, με τον 29χρονο δεξιό οπισθοφύλακα να αποτελεί παρελθόν από τους Βοιωτούς μετά από 2 χρόνια.

Εκτός από αποκτήσεις ποδοσφαιριστών, στον Λεβαδειακό όπως και σε όλες τις ομάδες, υπάρχουν και αποχωρήσεις. Μια από τις αποχωρήσεις για τους Βοιωτούς είναι και ο Αντώνης Ντεντάκης με τους «πράσινους» να ανακοινώνουν το τέλος της συνεργασίας με τον 29χρονο δεξιό μπακ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η ΠΑΕ Λεβαδειακός ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Αντώνη Ντεντάκη.

Ο 29χρονος δεξιός μπακ αγωνίστηκε στην ομάδα μας για δύο χρόνια, μετρώντας συνολικά 26 συμμετοχές. Ο Αντώνης ξεχώρισε για τον επαγγελματισμό του, το ήθος του και τη συμπεριφορά του.

Η οικογένεια του Λεβαδειακού τον ευχαριστεί για την προσφορά του και του εύχεται υγεία και ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του!».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα