ΑΕΚ μεταγραφές: Ανακοίνωσε Μπρινιόλι ως το 2027!

ΑΕΚ μεταγραφές: Ανακοίνωσε Μπρινιόλι ως το 2027!

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι της ΑΕΚ

bet365

Και με τη βούλα στην ΑΕΚ ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι! Ο 33χρονος Ιταλός τερματοφύλακας υπέγραψε τριετές συμβόλαιο ως το 2027 και ανακοινώθηκε από την Ένωση.

Τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ ολοκλήρωσε και τυπικά ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι, ο οποίος ανακοινώθηκε από την Ένωση μέχρι το καλοκαίρι του 2027.

Ο 33χρονος Ιταλός τερματοφύλακας που έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό, αφού πέρασε τα ιατρικά, υπέγραψε τριετές συμβόλαιο και αποτελεί πλέον και επισήμως παίκτης της ΑΕΚ, όπως αναμενόταν καθώς όπως είχατε διαβάσει απέμεναν μόνο τα τυπικά.

Ο Μπρινιόλι αποτελεί τη μία από τις δύο προσθήκες της ΑΕΚ για τη θέση κάτω από την εστία καθώς θα ακολουθήσει και δεύτερη μεταγραφή τερματοφύλακα προκειμένου μαζί να αντικαταστήσουν τους Στάνκοβιτς και Αθανασιάδη, οι οποίοι όπως είναι γνωστό δεν υπολογίζονται. Ήδη η ΑΕΚ βρίσκεται σε καλό δρόμο, προχωρώντας σε επαφές με την Μπρέντφορντ για τον Θωμά Στρακόσα.

@aekfc Alberto is black and yellow 🟡⚫️ #aekfc #aekfcseason2024_2025 #summertransfers #Brignoli_91 ♬ πρωτότυπος ήχος - AEK FC

Από τη στιγμή που ανακοινώθηκε, ο Μπρινιόλι είναι έτοιμος να «πετάξει» πλέον για την Ολλανδία ώστε να ενσωματωθεί στην αποστολή της ΑΕΚ και να ενταχθεί στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας των κιτρινόμαυρων.

Ο Ιταλός τερματοφύλακας αποτελεί τη δεύτερη μεταγραφική κίνηση που ανακοινώνει η ΑΕΚ το φετινό καλοκαίρι μετά από εκείνη του Σωτήρη Τσιλούλη.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«H ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη συμφωνία για την απόκτηση του Αλμπέρτο Μπρινιόλι. Ο Ιταλός τερματοφύλακας υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας ως ελεύθερος, μέχρι τον Ιούνιο του 2027.

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι γεννήθηκε στις 19 Αυγούστου του 1991. Έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Γιουβέντους, Σαμπντόρια, Λεγανιές, Παλέρμο, Έμπολι και Παναθηναϊκό».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα