Μπρινιόλι για τη μεταγραφή στην ΑΕΚ: «Ανοίγει ένα νέο σπουδαίο κεφάλαιο στην καριέρα μου»

Μπρινιόλι για τη μεταγραφή στην ΑΕΚ: «Ανοίγει ένα νέο σπουδαίο κεφάλαιο στην καριέρα μου»

Newsroom
Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι της ΑΕΚ

bet365

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι ανακοινώθηκε από την ΑΕΚ, τόνισε ότι ανοίγει ένα νέο σπουδαίο κεφάλαιο στην καριέρα του και ευχαρίστησε τον Ματίας Αλμέιδα και τους ανθρώπους της Ένωσης.

Παίκτης της ΑΕΚ είναι και επίσημα ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι, ο οποίος ανακοινώθηκε από την Ένωση ως το καλοκαίρι του 2027.

Ο 33χρονος Ιταλός τερματοφύλακας στις δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΑΕΚ ευχαρίστησε τόσο τον Ματίας Αλμέιδα όσο και τους ανθρώπους της Ένωσης για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό του.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την ολοκλήρωση της συμφωνίας με την ΑΕΚ. Ανοίγει ένα νέο σπουδαίο κεφάλαιο στην καριέρα μου», υπογράμμισε αρχικά ο Μπρινιόλι και πρόσθεσε:

«Ευχαριστώ τον νέο μου προπονητή και τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη τους κι ανυπομονώ να αρχίσω την δουλειά για την νέα σεζόν. Έχω όπως και η ομάδα συνολικά, τους υψηλότερους δυνατούς στόχους και φιλοδοξίες και είμαι σίγουρος πως όλοι μαζί θα πετύχουμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα