ΑΕΚ: «Λιούμπι» is back και με γκολ... (vid)

ΑΕΚ: «Λιούμπι» is back και με γκολ... (vid)

Ο Λιούμπισιτς στην προπόνηση της ΑΕΚ στην Ολλανδία
Ο Κροάτης μέσος της ΑΕΚ συμμετείχε στην άσκηση τακτικής, έδειξε σε καλή κατάσταση και έβγαλε μεγάλη επιθυμία, οι 2 ενδεκάδες ενόψει φιλικού... ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ.

Από το πρωί ο Ρόμπερτ Λιούμπισιτς έχει επιστρέψει σε φουλ ρυθμό προπονήσεων με την ΑΕΚ ωστόσο δεν συμμετείχε στο κομμάτι της τακτικής. Κάτι που προφανώς έδειχνε ότι δύσκολα θα είναι διαθέσιμος για τον αγώνα που δίνει αύριο η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα με την Μπέρσχοτ στο Μπουργκ Χάαμστεντ (στις 14:00 Ελλάδας). Ωστόσο η απογευματινή προπόνηση άλλαξε τα δεδομένα με τον Κροάτη μέσο να συμμετέχει κανονικά στο πρόγραμμα που αφορούσε και τακτική. Κάτι που σημαίνει ότι ο Πελάδο σκέφτεται και πιθανότατα θα του δώσει χρόνο στο δεύτερο στη σειρά φιλικό τεστ των "κιτρινόμαυρων" επί ολλανδικού εδάφους.

Το Gazzetta βρίσκεται στην Ολλανδία με την υποστήριξη της Novibet

Μάλιστα όχι απλά συμμετείχε, αλλά ξεχώρισε κιόλας και φώναξε "Λιούμπι" is back και να προσθέσω εδώ: και με γκολ στην άσκηση τακτικής στη διάρκεια της οποίας ο Αργεντινός τεχνικός αναμενόμενα φανέρωσε και ενδεκάδες. Αξίζει να σημειωθεί ότι ξεχώρισε και ο Μάνταλος (2 τέρματα) που ήταν παντού στο χώρο της μεσαίας γραμμής και έβγαλε εξαιρετικές κάθετες, ενώ σε απόδοση ακολούθησαν Χατζισαφί και Πάολο Φερνάντες (αμφότεροι σημείωσαν δύο τέρματα), Ρότα (βρήκε δίχτυα επίσης) και Μουκουντί (γκολ είχε και ο Ρουκουνάκης).

Σχετικά με τις δοκιμές ο Θεοχάρης ήταν κάτω από την εστία με τους Μήτογλου και Μουκουντί στα στόπερ, Ρότα, Χατζισαφί στα άκρα της άμυνας, δεξιά και αριστερά αντίστοιχα, Γαλανόπουλος με Μάνταλο στα χαφ, Πάολο Φερνάντες δεξί εξτρέμ και Ζίνι αριστερά, με τον Λιβάι Γκαρσία να είναι στην κορυφή της επίθεσης. Ο Λιούμπισιτς προστέθηκε στην πορεία στη μεσαία γραμμή όπως σημειώνουμε παραπάνω. Η δεύτερη ενδεκάδα αποτελούνταν από τους Αγγελόπουλο στο τέρμα, Κοσίδη και Χρυσόπουλο στο κέντρο της άμυνας, Πήλιος αριστερό μπακ και Ραντόνια δεξιά, οι Φοφανά καιΡουκουνάκης δίδυμο στα χαφ με τον Κάτσικα δεξί εξτρέμ και τον Μαχαίρα δεξιά, Γκολφίνος και Θεοδωρίδης στην επίθεση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόγραμμα αποφόρτισης στη διάρκεια της απογευματινής προπόνησης ακολούθησαν οι Γιόνσον και Ελίασον...

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα