Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (03/07) στο Gazzetta

Newsroom
protoselida

bet365

Ο Ολυμπιακός πήγε Βουλγαρία για τον Σάσα, η ΑΕΚ ανακοίνωσε Μπρινιόλι κι έκλεισε Περέιρα και τα «θέλω» του Ραζβάν Λουτσέσκου στα σημερινά πρωτοσέλιδα.

Συμφωνία της ΑΕΚ με τον Ρομπέρτο Περέιρα

Sport Day: Τανγκό! Συμφωνία της ΑΕΚ με τον Ρομπέρτο Περέιρα για δύο χρόνια! Νέος τίτλος! Επίτιμος διδάκτωρ του προγράμματος της διοίκησης επιχειρήσεων της ναυτικής ακαδημίας της Μασαχουσέτης αναγορεύτηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Live Sport: Καλλιτέχνης! Ο μετρ της ντρίμπλας, ο Αργεντινός Ρομπέρτο Περέιρα, είναι η πρώτη μεγάλη μεταγραφή της εποχής του Μάριου Ηλιόπουλου στην ΑΕΚ. Στην Σόφια για τον Σάσα. Σκινδήλιας και Μπαφές ταξίδεψαν στην Βουλγαρία και συναντήθηκαν με τον Βεζένκοφ και τους γονείς του, ώστε να πείσουν να επιστρέψει στον Ολυμπιακό.

Φως των Σπορ: Εμπρός για το Παρίσι! Ξανά για Ζοακίμ! Γιατί επανήλθε στο προσκήνιο ο στόπερ της Σάντος. Πειραιώτης ο Λούκα!

Κόκκινος Πρωταθλητής: Βάλτε... ζώνη! Προσοχή! Ο θρύλος είναι έτοιμος για απογείωση... Μεγάλη τιμή για Μαρινάκη. Πόσα για Ζοακίμ;

Στην Σόφια για τον Σάσα ο Ολυμπιακός

Ώρα των Σπορ: Βόμβα Περέιρα! Το πρώτο «μπαμ» της εποχής Ηλιόπουλου είναι προ των πυλών. Μπρινιόλι έως 2027!

Metrosport: Τα «θέλω» του Ραζβάν. Στήριξη! Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε τα διαρκείας της νέας χρόνιας.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα