ΠΑΟΚ: Βασικός κόντρα στην ΑΕΚ Λάρνακας ο Γκούμας

ΠΑΟΚ: Βασικός κόντρα στην ΑΕΚ Λάρνακας ο Γκούμας

Βασικός κόντρα στην ΑΕΚ Λάρνακας ο Γκούμας
Φανέλα βασικού παίρνει ο Κώστας Γκούμας στο πρώτο φιλικό του ΠΑΟΚ, το απόγευμα της Τετάρτης (3/7 – 19:00, Live από το Gazzetta) απέναντι στην ΑΕΚ Λάρνακας. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ Λάρνακας (19:00, Novasports 2, Live από το Gazzetta) στο πρώτο φιλικό παιχνίδι στην Ολλανδία, όπου πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να έχει ετοιμάσει δύο ενδεκάδες που θα μοιραστούν το χρόνο συμμετοχής ανά ημίχρονο.

Στην πρώτη ενδεκάδα θα βρίσκεται και ο Κώστας Γκούμας, που θα αγωνιστεί ως επιτελικός μέσος πίσω από τον σέντερ φορ. Σ’ έναν ρόλο αντί-Κωνσταντέλια.

Ο Κώστας Γκούμας, είναι ένα παιδί 19 ετών από την Κατερίνη που «ανέβηκε» στην προετοιμασία από τη δεύτερη ομάδα του «Δικεφάλου», έχει καταφέρει μέσα από την παρουσία του στις προπονήσεις να τραβήξει την προσοχή του Λουτσέσκου.

Γι’ αυτό και δεν είναι καθόλου τυχαία η παρουσία του στη μία από τις δύο ενδεκάδες του πρώτου σημερινού φιλικού.

Το Gazzetta βρίσκεται στην Ολλανδία με την υποστήριξη της Novibet

Γεννημένος στις 12.03.2005 ο 19χρονος μέσος αποκτήθηκε από την ομάδα Κατερίνη 2006 το καλοκαίρι του 2013 και ήδη μετράει πάνω από μια δεκαετία στις «ασπρόμαυρες» ακαδημίες.

«Από το 2013 στο ΠΑΟΚ ο Κωνσταντίνος Γκούμας είναι ένας κεντρικός μέσος υψηλού δείκτη ποιότητας. Εχει τη δυνατότητα να παίξει σε πολλές θέσεις, είναι πολύ καλός με τη μπάλα, χειρίζεται εξίσου καλά και τα δύο πόδια και είναι εξαιρετικός στις περιστροφές. Ζει στο Σπίτι των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ. Είναι διεθνής και πρωταθλητής με την Κ17», γράφει χαρακτηριστικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ στο βιογραφικό του.

Πέρσι αγωνίστηκε 23 παιχνίδια με τη δεύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα της Superleague 2 μετρώντας 7 γκολ και 2 ασίστ.

Είναι διεθνής με τις εθνικές ομάδες U19 και U17.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα