Φιλικό τεστ κόντρα στην Πάφο ο Παναθηναϊκός

Φιλικό τεστ κόντρα στην Πάφο ο Παναθηναϊκός

Φιλικό τεστ κόντρα στην Πάφο ο Παναθηναϊκός
Το Τριφύλλι αντιμετωπίζει σήμερα στις 17:30 την Κυπελλούχο Κύπρου επί αυστριακού εδάφους. Αποστολή: Νίκος Αθανασίου.

Μετά το ξεμούδιασμα με το 14-0 κόντρα στην Χάους Ουνιόν, ο Παναθηναϊκός δίνει σήμερα το απόγευμα(17:30, CosmoteSports) το πρώτο... κανονικό φιλικό τεστ επί αυστριακούς εδάφους κόντρα στην Πάφο.

Το Gazzetta βρίσκεται στην Αυστρία με την υποστήριξη της Novibet

Η κυπριακή ομάδα που βρίσκεται σε ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια, κατέκτησε πέρσι το Κύπελλο και βρίσκεται σε φάση προετοιμασίας για τα προκριματικά του Europa League.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές ενώ τις προηγούμενες ασκήσεις πρόβαρε δύο ενδεκάδες που θα πρέπει να δούμε αν θα χρησιμοποιήσει κάποια ή και τις δύο στη σημερινή αναμέτρηση.

Αυτές ήταν οι εξής:

Ντραγκόφσκι, Βαγιαννίδης, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Αράο, Μπακασέτας, Βιλένα, Μαντσίνι, Τζούριτσιτς, Γερεμέγεφ.

Λοντίγκιν, Τσόκαϊ, Κάτρης, Φικάι, Ρούμπεν, Ζέκα, Κυριόπουλος, Λημνιός, Μπρέγκου, Αϊτόρ, Νταμπίζας.

O Ουρουγουανός τεχνικός περιμένει να δει όσα δουλεύει στις προπονήσεις εδώ και περίπου δέκα ημέρες στο Σλάντμινγκ, ως μία πρόοδο της διαδικασίας αλλαγής της ποδοσφαιρικής ταυτότητας του συνόλου.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα