Παναθηναϊκός: Ο... στίβος μάχης του Γιώργου Μουντάκη για τους τερματοφύλακες του Παναθηναϊκού(vids)

Παναθηναϊκός: Ο... στίβος μάχης του Γιώργου Μουντάκη για τους τερματοφύλακες του Παναθηναϊκού(vids)

Ο Ντραγκόφσκι
Σε καθημερινή βάση ο προπονητής των κίπερ του Τριφυλλιού ετοιμάζει ξεχωριστά και πολύ απαιτητικά προγράμματα για τους άσους των ''πρασίνων''. Αποστολή στην Αυστρία: Νίκος Αθανασίου.

Ο Παναθηναϊκός τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει τους πορτιέρε του σε εξαιρετική εικόνα και κατάσταση και ένας από τους κύριους λόγους είναι η δουλειά του προπονητή τερματοφυλάκων, Γιώργου Μουντάκη.

Το Gazzetta βρίσκεται στην Αυστρία με την υποστήριξη της Novibet

Στη προετοιμασία που βρίσκεται σε εξέλιξη στην Αυστρία αυτό το καλοκαίρι o έμπειρος κόουτς ετοιμάζει σε καθημερινή βάση πολύ ξεχωριστά και απαιτητικά προγράμματα για τους άσους του, τον Λοντίγκιν, τον Ντραγκόφκσι, τον Λίλο και τον Καρακασίδη.

Μάλιστα σε αρκετές περιπτώσεις ο χώρος προπόνησής τους θυμίζει... στίβο μάχης! Με μάνικες, ανδρείκελα, εμπόδια, αντιστάσεις και κάθε αντικείμενο που μπορεί να ανεβάζει τον βαθμό δυσκολίας στις ασκήσεις.

Πάρτε μια γεύση...

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα