ΑΕΚ: Σήμερα στην Ολλανδία οι Άμραμπατ και Μπρινιόλι, ενσωματώνονται στην προετοιμασία

ΑΕΚ: Σήμερα στην Ολλανδία οι Άμραμπατ και Μπρινιόλι, ενσωματώνονται στην προετοιμασία

Newsroom
Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι της ΑΕΚ
Στην Ολλανδία αναμένονται σήμερα οι Νορντίν Άμραμπατ και Αλμπέρτο Μπρινιόλι με σκοπό να ενσωματωθούν στην προετοιμασία της ΑΕΚ.

Το δεύτερο φιλικό ματς στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της δίνει στις 14:00 η ΑΕΚ με αντίπαλο τη βελγική Μπέρσχοτ (Cosmote Sport 1) στο Μπουργκ-Χάαμστεντ της Ολλανδίας. Ένα παιχνίδι το οποίο θα έχει διάρκεια τεσσάρων 30λεπτων, κάτι που θα δώσει τη δυνατότητα στον Ματίας Αλμέιδα να τεστάρει το σύνολο των παικτών που έχει μαζί του.

Παράλληλα, μέσα στη μέρα αναμένονται στην Ολλανδία οι Νορντίν Άμραμπατ και Αλμπέρτο Μπρινιόλι. Ο Μαροκινός εξτρέμ ανανέωσε το συμβόλαιο του με την Ένωση και θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία των «κιτρινόμαυρων».

Αντίστοιχα και ο Ιταλός που ανακοινώθηκε από την ΑΕΚ το απόγευμα της Τρίτης αναμένεται στην Ολλανδία εντός της ημέρας για να ενσωματωθεί στην αποστολή της Ένωσης και να μπει στις προπονήσεις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα