Αστέρας Τρίπολης: Ομόφωνη έγκριση της ΕΕΑ για την ομάδα B'

Αστέρας Τρίπολης: Ομόφωνη έγκριση της ΕΕΑ για την ομάδα B'

bet365

Μετά την καθολική έγκριση της Λίγκας το αίτημα του Αστέρα Τρίπολης για τη σύσταση ομάδας Β' πέρασε ομόφωνα και από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Ο Αστέρα Τρίπολης Β' έρχεται. Όπως αναμενόταν, η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού έδωσε και τυπικά την ομόφωνη έγκριση της στο αίτημα των Αρκάδων για σύσταση δεύτερης ομάδας, η οποία θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Superleague 2. Θυμίζουμε πως το σχετικό αίτημα των Αρκάδων είχε περάσει ομόφωνα και από τo Διοικητικό Συμβούλιο της Superleague.

Οι Αρκάδες είχαν το δικαίωμα να κατεβάσουν ομάδα Β' από τη στιγμή που υποβιβάστηκαν τόσο ο Παναθηναϊκός Β' όσο και ο Ολυμπιακός Β' και προχώρησαν σε αυτή την κίνηση. Οι Κιτρινομπλέ θέλουν να δώσουν χρόνο και χώρο σε παιδιά των ακαδημιών να πάρουν μέρος σε ένα σκληρό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, στο οποίο συμμετέχουν ιστορικές και δυνατές ομάδες, όπως ο Πανιώνιος, η Κηφισιά, η Καλαμάτα, ο Ιωνικός, τα Χανιά και η Παναχαϊκή.

Οι ιθύνοντες του Αστέρα τρέχουν τον σχεδιασμό της ομάδας, καθώς έχουν γίνει οι πρώτες μεταγραφές, ενώ την τεχνική ηγεσία αναμένεται να αναλάβει ο Στάικος Βεργέτης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα