Παναιτωλικός μεταγραφές: Επίσημη η παραμονή του Πέρες με νέο δανεισμό

Επίσημη η παραμονή του Πέρες στον Παναιτωλικό με νέο δανεισμό

bet365

Ο Παναιτωλικός ενημέρωσε επίσημα πως ο Φακούντο Πέρες θα παραμείνει στην ομάδα του Αγρινίου για ακόμη μία σεζόν, αφού ανανεώθηκε ο δανεισμός του.

Επίσημη μορφή πήρε η παραμονή του Φακούντο Πέρεθ στον Παναιτωλικό, αφού η ομάδα του Αγρινίου έφτασε σε συμφωνία για την υπογραφή νέου δανεισμού με την ομάδα του, Λανούς. Η υπόθεση βρισκόταν σε πολύ καλό δρόμο τις τελευταίες μέρες και αφότου διευθετήθηκαν όλες οι λεπτομέρειες που απέμεναν υπήρξε η ανακοίνωση της επίτευξης του deal μεταξύ των δύο ομάδων.

Κάπως έτσι ο 24χρονος Αργεντινός κεντρικός μέσος αναμένεται να ξεκινήσει αύριο το μακρύ ταξίδι για να επιστρέψει στο Αγρίνιο από το Μπουένος Άιρες της Αργεντινής όπου βρισκόταν. Την περσινή σεζόν που φόρεσε την φανέλα των «καναρινιών» πραγματοποίησε 35 συμμετοχές σκοράροντας ένα γκολ και δίνοντας δύο ασίστ στα περισσότερα από 2.400 λεπτά που αγωνίστηκε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα