Άρης μεταγραφές: Ανακοινώθηκε η μεταγραφή του Σουλεϊμάνοφ

Άρης μεταγραφές: Ανακοινώθηκε η μεταγραφή του Σουλεϊμάνοφ

Ανακοίνωσε την «μονιμοποίηση» του Σουλεϊμάνοφ ο Άρης

bet365

Ο Άρης ενεργοποίησε την οψιόν του Σάπι Σουλεϊμάνοφ κι έτσι ο Ρώσος εξτρέμ θα παραμείνει κάτοικος Θεσσαλονίκης για τα επόμενα δύο χρόνια.

Το πρωί της Τετάρτης (02/07) ο Σάπι Σουλεϊμάνοφ ενσωματώθηκε στην προετοιμασία του Άρη, αφού ολοκλήρωθηκε η μεταγραφή του από την Κρασνοντάρ, που τον είχε παραχωρήσει στους «κίτρινους» ως δανεικός.

Η συμφωνία περιείχε μία οψιόν που ήταν υποχρεωτική και η οποία ουσιαστικά ενεργοποιήθηκε αυτόματα όταν ο ίδιος εκπλήρωσε τους απαιτούμενους στόχους. Την περασμένη σεζόν ο 24χρονος Ρώσος ποδοσφαιριστής πραγματοποίησε 39 συμμετοχές με την φανέλα του Άρεως σκοράροντας έξι γκολ και δίνοντας τέσσερις ασίστ.

Αναλυτική ανακοίνωση του Άρη:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ προχώρησε σήμερα στην αγορά των δικαιωμάτων του Magomed-Shapi Suleymanov από την Κράσνονταρ, κάνοντας χρήση του σχετικού όρου, μετά τη λήξη του δανεισμού του.

Ο Shapi υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας με την ομάδα μας (30 Ιουνίου 2026)».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα