Παναθηναϊκός: Ακυρώθηκε το φιλικό με την Γκόρνικ, παίζει ίδια μέρα με την Μπραουνσβάιγκ

Ακυρώθηκε το φιλικό με την Γκόρνικ, παίζει ίδια μέρα με Μπραουνσβάιγκ

bet365

Το τρίτο φιλικό του Παναθηναϊκό με την Γκόρνικ Ζαρμπζε ακυρώθηκε, με τους «πράσινους» να προγραμματίζουν καινούργιο για την ίδια μέρα με την Άιντραχτ Μπραουνσβάιγκ.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε σήμερα την Πάφο στο δεύτερο κατά σειρά φιλικό που έδωσε κατά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στην Αυστρία μένοντας στην «λευκή» ισοπαλία με τους Κύπριους. Οι «πράσινοι» έχουν να παίξουν ακόμη ένα φιλικό παιχνίδι στο διάστημα που θα βρίσκονται στην Αυστρία, όμως υπήρξε αλλαγή στον αντίπαλο.

Το «τριφύλλι» είχε κανονίσει να παίξει με την Γκόρνικ Ζάμπρζε στις 6 του μήνα, όμως, εξαιτίας κωλύματος της πολωνικής ομάδας, αυτό ακυρώθηκε. Οι ιθύνοντες του αθηναϊκού κλαμπ έτρεξαν αμέσως να βρουν νέο αντίπαλο για να μην χαθεί το ματς και μπόρεσαν να κανονίσουν μία νέα φιλική αναμέτρηση για την ίδια μέρα.

Έτσι το Σάββατο (06/07) στις 18:00 θα δώσουν το τελευταίο τους φιλικό στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους κόντρα στην Άιντραχτ Μπραουνσβάιγκ.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα