Ολυμπιακός: Πανικός με τα διαρκείας, έμειναν λιγότερα από 600!

Ολυμπιακός: Πανικός με τα διαρκείας, έμειναν λιγότερα από 600!

ελλαδα

bet365

Με απίστευτους ρυθμούς φεύγουν τα διαρκείας για τη νέα χρονιά από τους οπαδούς του Ολυμπιακού καθώς έχουν μείνει κάτι λιγότερο από 600 εισιτήρια.

Η σεζόν 2024-25 είναι ιστορική για τον Ολυμπιακό καθώς ολοκληρώνονται 100 χρόνια από τη μέρα που ιδρύθηκε ο σύλλογος και ο κόσμος έχουν... εξαφανίσει τα εισιτήρια διαρκείας.

Οι ρυθμοί που πωλούνται τα «μαγικά χαρτάκια» είναι εντυπωσιακοί και έχουν απομείνει κάτι λιγότερο από 600 εισιτήρια στη διάθεση του κοινού. Στη Θύρα 23, η οποία είχε ανοίξει τις τελευταίες ημέρες για να καλύψει την τεράστια ζήτηση. Τα εναπομείναντα εισιτήρια στη Θύρα 23 κοστίζουν 375 ευρώ.

Επίσης, ελάχιστες θέσεις είναι διαθέσιμες και στις κεντρικές θύρες και στα VVIP του «Γ. Καραϊσκάκης», στα πιο ακριβά εισιτήρια διαρκείας. Συγκεκριμένα, απομένουν περίπου 200 εισιτήρια διαρκείας στις κεντρικές Θύρες του Φαληρικού γηπέδου.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα