Λαμία: Εμεινε και ο Τερεζίου, πήρε Σιμόνι

Newsroom
tereziou.jpg

bet365

Η Λαμία ανανέωσε τη συνεργασία της με τον Αλέξανδρο Τερεζίου, ενώ συμφώνησε με τον επιθετικό Αλμπέρτο Σιμόνι που έπαιζε στον Μακεδονικό.

Συνέχεια στις ανανεώσεις της έδωσε η Λαμία, αφού λίγες ώρες μετά από εκείνη του Γιώργου Γιαννούτσου «κλείδωσε» και αυτή του Αλέξανδρου Τερεζίου. Ο 24χρονος φορ παίζει από πέρσι στην ομάδα (4 συμμετοχές) όταν και αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό Β' και υπέγραψε νέο συμβόλαιο μαζί της.

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον 24χρονο (01-03-2000) επιθετικό, Αλέξανδρο Τερεζίου, ο οποίος ενσωματώθηκε στην ομάδα μας, από τον Παναθηναϊκό Β΄, τον Ιούλιο του 2023, καταγράφοντας 4 συμμετοχές. Η οικογένεια της Λαμίας του εύχεται να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες για τη νέα αγωνιστική περίοδο», ανέφερε σχετικά το club.

Την ίδια στιγμή από το «Αθανάσιος Διάκος» προχώρησαν σε ακόμη μία μεταγραφή , καθώς συμφώνησαν με τον Αλμπέρτο Σιμόνι.

Πρόκειται για τον 28χρονο επιθετικό που έπαιζε την τελευταία διετία στον Μακεδονικό της Super League 2 (56 συμμετοχές/20 γκολ), ενώ στο παρελθόν φόρεσε, μεταξύ άλλων, τη φανέλα της Βέροιας και του Τηλυκράτη.

Ο παίκτης αναμένεται άμεσα να υπογράψει και να ανακοινωθεί.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα