Πανσερραϊκός: Απέκτησε τον Άγγελο Λιάσο

Πανσερραϊκός: Απέκτησε τον Άγγελο Λιάσο

Newsroom
Ο Άγγελος Λιάσος του Πανσερραϊκού

bet365

Ο Άγγελος Λιάσος, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΣ Γιάννινα, θα αγωνίζεται για τα επόμενα δύο χρόνια με τη φανέλα του Πανσερραϊκού.

Στην ολοκλήρωση της απόκτησης του Άγγελου Λιάσου προχώρησε ο Πανσερραϊκός. Ο 24χρονος αμυντικός χαφ έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΣ Γιάννινα και υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών με την ομάδα των Σερρών, η οποία ανακοίνωσε την απόκτησή του. Ο Λιάσος, ο οποίος προέρχεται από τις ακαδημίες του ΠΑΣ Γιάννινα, μετράει 116 συμμετοχές και τρία γκολ με τη φανέλα της ομάδας της Ηπείρου.

Η ανακοίνωση του Πανσερραϊκού:

«Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Αγγέλου Λιάσου, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο και θα φοράει τη φανέλα με το λιοντάρι στο στήθος έως το 2026.

Η ομάδα μας συνεχίζει με αυτόν τον τρόπο την επένδυση σε νέους, Έλληνες, ταλαντούχους, εξελίξιμους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν ταυτόχρονα εμπειρία και συμμετοχές στο υψηλότερο επίπεδο, έχοντας πάντα στραμμένο το βλέμμα της και στο μέλλον.

Ο Άγγελος Λιάσος είναι γεννημένος στις 26/05/2000 στη Φλώρινα, η θέση του είναι αμυντικός χαφ και αγωνιζόταν στον ΠΑΣ Γιάννινα από το 2017 όταν και υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο πριν καν κλείσει τα 17 του χρόνια, προερχόμενος από τις ακαδημίες. Έχει συνολικά 116 συμμετοχές και 3 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Παράλληλα έχει φορέσει και τη φανέλα της Εθνικής Ελπίδων.

Άγγελε καλώς ήρθες στην οικογένεια του Πανσερραϊκού».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα