Δέλλας: «Στόχος η 5η θέση, χρειαζόμαστε ακόμα 3-4 παίκτες»

Δέλλας: «Στόχος η 5η θέση, χρειαζόμαστε ακόμα 3-4 παίκτες»

ΟΦΗ

bet365

O Τραϊανός Δέλλας μίλησε στους απεσταλμένους του Τύπου πριν την απογευματινή προπόνηση του ΟΦΗ, τόνισε πως οι Κρητικοί χρειάζονται ακόμα 3-4 προσθήκες και έθεσε ως στόχο την έξοδο στην Ευρώπη.

Από την 1η Ιουλίου ξεκίνησαν την προετοιμασία τους οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου. Οι Κρητικοί την Τετάρτη (3/7) είχαν διπλή προπόνηση, το πρωί και το απόγευμα, με το δεύτερο πρόγραμμα να είναι ανοιχτό για τους απεσταλμένους του Τύπου.

Ο τεχνικός των Μελανόλευκων, Τραϊανός Δέλλας, μίλησε πριν την προπόνηση και μεταξύ άλλων έθεσε ως στόχο την 5η θέση που οδηγεί στην Ευρώπη και τόνισε πως η ομάδα χρειάζεται 3-4 μεταγραφικές κινήσεις ακόμα. Μάλιστα ο Κολοσσός ανέφερε πως η επιθυμία της ομάδας θα ήταν να αποκτηθούν δυο μεσοεπιθετικοί πριν την αναχώρηση της ομάδας για το βασικό στάδιο προετοιμασίας στην Ολλανδία. Θυμίζουμε πως ο ΟΦΗ θα βρίσκεται στο Όστενμπεργκ, από τις 12/7 μέχρι τις 27/7.

«Έχουμε εστιάσει περισσότερο στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Είναι λίγο δύσκολη περίοδος αυτή, και η αγορά γενικά, καθώς υπάρχει το EURO που το επηρεάζει. Οι μεταγραφές που πρέπει να γίνουν όμως, θα γίνουν. Όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι εδώ για να βοηθήσουν. Είτε είναι ξένοι, είτε Έλληνες, δεν παίζει κάποιο ρόλο. Στα αγγλικά μιλάω σε όλους. Ας μην διαχωρίσουμε την ομάδα σε ξένους και Έλληνες. Σίγουρα ο Έλληνας μπορεί να αντιληφθεί καλύτερα τι αντιπροσωπεύει ο ΟΦΗ για το Ηράκλειο και το νησί. Να δώσουμε γρήγορα σε όλους να καταλάβουν την κουλτούρα του λαού. Να τους βάλουμε στο κλίμα.

Δεν έχω ζητήσει συγκεκριμένο αριθμό παικτών. Περιμέναμε κάποιες ανανεώσεις να γίνουν που δεν έγιναν. Υπάρχουν και κάποια παιδιά που θέλουμε να δούμε, παιδιά από τις ακαδημίες που αν μας δείξουν κάτι μπορούμε να το εκμεταλλευτούμε. Αλλά νομίζω ότι χρειαζόμαστε ακόμα 3-4 παίκτες.

Διανύουμε μία δύσκολη μεταγραφική περίοδο και η αγορά είναι πολύ περίεργη αυτή τη στιγμή. Σίγουρα θα θέλαμε να έχουμε άλλους δύο παίκτες μεσοεπιθετικά μέχρι να φύγουμε στην Ολλανδία, αλλά έχουμε παίκτες να υποστηρίξουμε την ομάδα, αν χρειαστεί να έρθουν λίγο πιο μετά οι συγκεκριμένοι παίκτες. Οι κινήσεις γίνονται καθημερινά, δουλεύουμε και εμείς, και το τμήμα scouting για να ψάξουμε να βρούμε τους παίκτες που χρειαζόμαστε και θεωρώ ότι θα το καταφέρουμε. Μέχρι στιγμής δεν έχω κάποια πληροφόρηση για κάποια αποχώρηση παίκτη από το τωρινό ρόστερ. Νομίζω ότι βγάζοντας τους τερματοφύλακες, ένα καλό ρόστερ είναι γύρω στους 26 παίκτες», ανέφερε αρχικά για το κομμάτι των μεταγραφή ο 48χρονος τεχνικός.

Στη συνέχεια ο Τραϊανός Δέλλας ρωτήθηκε για την πιθανή αλλαγή του format του πρωταθλήματος και είπε: «Περιμένω κι εγώ να δω αν θα γίνει η συγκεκριμένη αλλαγή. Αν γίνει, νομίζω ότι εκεί θα πρέπει να επικεντρωθούμε και περισσότερο στην 5η θέση. Σίγουρα δεν είναι εύκολο, αυτό που μετράει για εμένα είναι η δουλειά που πρέπει να κάνουμε καθημερινά εδώ. Να κάνουμε αυτό το γκρουπ συμπαγές, να δουλεύουμε καθημερινά και τότε νομίζω ότι η χρονιά θα κυλήσει καλά. Στόχος του ΟΦΗ πρέπει να είναι να βρίσκεται ψηλά. Θέλουμε να φτιάξουμε ένα καλό γκρουπ, που θα ξέρει τι ζητάει σε κάθε παιχνίδι και αυτό είναι το βασικό. Πρέπει να φτιάξουμε μία καλή ομάδα».

Στο ενδεχόμενο ο ΟΦΗ να ακολουθήσει τα χνάρια του Αστέρα Τρίπολης και να κάνει ομάδα Β' απάντησε: «Νομίζω αυτό αφορά περισσότερο διοικητικά την ομάδα. Μία Β ομάδα για τον ΟΦΗ που ακόμα χτίζει από κάτω, νομίζω ότι θα μπορούσε να τον βοηθήσει στα επόμενα χρόνια, γιατί ακόμα δεν νομίζω ότι είναι ακόμα έτοιμος ο οργανισμός να υποστηρίξει κάτι τέτοιο. Αλλά αν γίνει κάτι τέτοιο, θα γίνει με παιδιά μόνο από τον ΟΦΗ. Με παιδιά από την Κρήτη και την Περιφέρεια, που βλέπετε ότι οι άνθρωποι της ομάδας ψάχνουν και βρίσκουν από όλη την ομάδα.

Στόχος δικός μου είναι, αν τα παιδιά μου δώσουν την δυνατότητα, να δώσω την ευκαιρία στα παιδιά να κάνουν το βήμα παραπάνω. Οι πιτσιρικάδες όμως θα πρέπει να έχουν την ευκαιρία να μπουν σε δομημένες ομάδες. Το να βάλουμε πιτσιρικάδες για να τους βάλουμε απλά να παίξουν, δεν έχει νόημα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα