ΑΕΚ: Πρώτη προπόνηση για Μπρινιόλι μαζί με Άμραμπατ στην Ολλανδία (vids)

ΑΕΚ: Πρώτη προπόνηση για Μπρινιόλι μαζί με Άμραμπατ στην Ολλανδία (vids)

Ο Μπρινιόλι με τον Αμραμπατ προπονούνται στην Ολλανδία
Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι πραγματοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης την πρώτη του προπόνηση ως παίκτης της Ένωσης στο Μπουργκ-Χάαμστεντ, μαζί με τον Νορντίν Άμραμπατ. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ.

Στη βάση της ΑΕΚ στο Μπουργκ-Χάαμστεντ έφτασε πριν μερικές ώρες ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι, ο οποίος ανακοινώθηκε χθες από τους κιτρινόμαυρους ως το 2027.

Ο 33χρονος Ιταλός γκολκίπερ την ώρα που ολοκληρωνόταν το φιλικό της Ένωσης με την Μπέρσχοτ έφτασε στο ξενοδοχείο της ομάδας και ενσωματώθηκε στην προετοιμασία των κιτρινόμαυρων.

Το Gazzetta βρίσκεται στην Ολλανδία με την υποστήριξη της Novibet

Μάλιστα, ο Μπρινιόλι έπιασε κατευθείαν δουλειά καθώς βγήκε στο γήπεδο πραγματοποιώντας ατομικό πρόγραμμα προπόνησης για πρώτη φορά με τα χρώματα της ΑΕΚ, υπό τις οδηγίες του γυμναστή Γκίντο Μπονίνι.

Μαζί με τον Ιταλό τερματοφύλακα ήταν και ο Νορντίν Άμραμπατ, ο οποίος εντάχθηκε κι εκείνος από σήμερα στην προετοιμασία της Ένωσης, με τον 37χρονο Ολλανδομαροκινό να πραγματοποιεί και αυτός ατομικό.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα