ΑΕΚ: Απέρριψε πρόταση της Μοντερέι για Πινέδα χαρακτηρίζοντας την αστεία!

ΑΕΚ: Απέρριψε πρόταση της Μοντερέι για Πινέδα χαρακτηρίζοντας την αστεία!

Πινέδα

bet365

Οι Μεξικάνοι συνεχίζουν να πιέζουν την ΑΕΚ για να αποκτήσουν τον Ορμπελίν Πινέδα, ωστόσο η προσφορά τους για την απόκτησή του δεν πλησιάζει καν το πλέον απαισιόδοξο ποσό που θα μπορούσε να αξιώσει η Ένωση.

Το έντονο ενδιαφέρον της Μοντερέι για τον Ορμπελίν Πινέδα είναι γνωστό το τελευταίο διάστημα με το μεξικανικό κλαμπ να είναι διατεθειμένο να δώσει ένα υψηλό συμβόλαιο στον 28χρονο Μεξικανό χαφ σε ποσά που... ζαλίζουν!

Ωστόσο, το μεξικανικό κλαμπ δεν προσεγγίζει σε καμία περίπτωση ούτε το πλέον απαισιόδοξο ποσό που θα μπορούσε να αξιώσει η ΑΕΚ για την παραχώρηση του «Μαγίτο».

Η Μοντερέι συνεχίζει να πιέζει για τον Πινέδα, όμως και η νέα προσφορά που κατέθεσαν απορρίφθηκε κατευθείαν από την Ένωση. Πρόκειται για τη δεύτερη πρόταση του μεξικανικού συλλόγου στην οποία λέει «όχι» η ΑΕΚ, με τη Μοντερέι να μην προσφέρει ένα ποσό που θα δελέαζε τους κιτρινόμαυρους μετά την πρώτη αρνητική απάντηση που είχε εισπράξει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μάλιστα, και η δεύτερη πρόταση της Μοντερέι που έφτασε στα γραφεία της ΑΕΚ είναι τόσο εκτός των επιθυμητών χρημάτων για την ΑΕΚ ώστε να χαρακτηρίζεται ως «αστεία» από πλευράς Ένωσης που δεν μπήκε καν σε διαδικασία να τη συζητήσει...

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα