Λαμία: Ανακοίνωσε το πρόγραμμα της προετοιμασίας και των φιλικών

Newsroom
ελλαδα

bet365

Η Λαμία έκανε γνωστό το πρόγραμμα της προετοιμασίας σε Ελλάδα και Ολλανδία ενώ ανέφερε αναλυτικά τα φιλικά που θα δώσει.

Η Λαμία κινείται σε ρυθμούς της νέας σεζόν με τον Μαρίνο Σατσιά να έχει διαδεχθεί τον Λεωνίδα Βόκολο στην άκρη του πάγκου.

Με επίσημη ανακοίνωση, έγινε γνωστό το πρόγραμμα της προετοιμασίας σε Καρπενήσι και Ολλανδία ενώ στη δημοσιότητα δόθηκαν και τα φιλικά που θα δώσει ο σύλλογος.

Συγκεκριμένα, θα αντιμετωπίσει:

  • 17/07 Φιλικό με τον Παναιτωλικό στο Καρπενήσι
  • 27/07 Φιλικό στην Ολλανδία με τον αντίπαλο να γίνεται γνωστός τις επόμενες μέρες
  • 30/07 Φιλικό με την Σπάρτα Ρότερνταμ στην Ολλανδία
  • 05 - 07/08: Φιλανθρωπικό τουρνουά στον Βόλο

Αναλυτικά:

«Το φετινό πρόγραμμα της προετοιμασίας της ομάδας μας έχει ως εξής:

Την Πέμπτη 4/7 και την Παρασκευή 5/7 θα γίνουν οι απαραίτητες αιματολογικές εξετάσεις καθώς και ο υποχρεωτικός καρδιολογικός έλεγχος ενώ οι ποδοσφαιριστές χωρισμένοι σε γκρουπ θα πραγματοποιήσουν και τα εργομετρικά τους τεστ.

Την Δευτέρα 8/7 στις 18:30 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη επίσημη συγκέντρωση – προπόνηση στο Προπονητικό Κέντρο της Νέας Άμπλιανης.

Από την Δευτέρα 15/7 μέχρι και την Πέμπτη 18/7 η ομάδα θα μεταβεί στο Καρπενήσι όπου θα διαμείνει στο ξενοδοχείο “ΜΟΝΤΑΝΑ” πραγματοποιώντας το αρχικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Την Κυριακή 21/7 η ομάδα θα αναχωρήσει για την Ολλανδία όπου θα καταλύσει στο ξενοδοχείο “The Fallon Hotel Alkmaar” και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της μέχρι την Τετάρτη 31/7 όπου και επιστρέφει στην Ελλάδα.

Μετά την επιστροφή από την Ολλανδία ο προπονητικός κύκλος της ομάδας θα συνεχιστεί στην πόλη της Λαμίας στο προπονητικό Κέντρο της Νέας Άμπλιανης.

Τα μέχρι σήμερα προγραμματισμένα φιλικά είναι τα εξής:

Στις 17/7 στο Καρπενήσι με αντίπαλο τον Παναιτωλικό
Στις 30/7 στην Ολλανδία με αντίπαλο την Sparta Rotterdam και 27/7 άλλο ένα φιλικό στην Ολλανδία με αντίπαλο που θα γίνει γνωστός τις επόμενες ημέρες.
Από 5 έως 7/8 συμμετοχή στα φιλικά παιχνίδια στο φιλανθρωπικό τουρνουά του Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.
Λεπτομέρειες και οι ακριβείς ώρες των φιλικών θα γνωστοποιηθούν με νεότερες ανακοινώσεις».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα