Το σχόλιο του Σουντουλίδη για το φιλικό του ΠΑΟΚ: «Καλό πρόσωπο στο πρώτο, όχι τόσο καλό στο δεύτερο» (vid)

Newsroom
ΠΑΟΚ

bet365

Ο Σταύρος Σουντουλίδης σχολιάζει το πρώτο φιλικό του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ Λάρνακας όπου οι πρωταθλητές επικράτησαν με 2-1. Καλό το πρώτο ημίχρονο, όχι τόσο καλό το δεύτερο. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ.

Με νίκη ξεκίνησε τα φιλικά επί ολλανδικού εδάφους ο ΠΑΟΚ. Οι «ασπρόμαυροι» επικράτησαν με 2-1 της ΑΕΚ Λάρνακας, με τον Σταύρο Σουντουλίδη να αναφέρει στο σχόλιο του τα εξής: «Οι πρωταθλητές Ελλάδας επέστρεψαν στην αγωνιστική δράση και επέστρεψαν με το δεξί. Ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 2-1 την ΑΕΚ Λάρνακας με πρωταγωνιστή τον Στέφαν Σβαμπ. Στο πρώτο ημίχρονο ο Αυστριακός είχε και γκολ και ασίστ για να έναν ΠΑΟΚ που είχε δύο πρόσωπα. Το καλό στο πρώτο ημίχρονο και ένα όχι τόσο καλό, όπως παραδέχτηκε και ο Ραζβάν Λουτσέσκου στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Ρουμάνος προπονητής θα μιλήσει με τους παίκτες για το δεύτερο ημίχρονο».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα