«Ο Αλμέιδα επικοινώνησε με τον Χοακίν Κορέα που ανήκει στην Ιντερ»

«Ο Αλμέιδα επικοινώνησε με τον Χοακίν Κορέα που ανήκει στην Ιντερ»

Newsroom
ελλαδα

bet365

Στο εξωτερικό ισχυρίστηκαν πως ο Ματίας Αλμέιδα ήρθε σε επαφή με τον επιθετικό Χοακίν Κορέα που έπαιζε πέρσι δανεικός από την Ιντερ στην Μαρσέιγ.

Στη μεταγραφική «πραγματικότητα» της ΑΕΚ έβαλαν απόψε (3/7) τον Χοακίν Κορέα ορισμένα εκτός των συνόρων media.

Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκαν ο Ματίας Αλμέιδα επικοινώνησε με τον συμπατριώτη του επιθετικό και τον ενημέρωσε για το ενδιαφέρον της Ενωσης, αν και η περίπτωσή του είναι αρκετά «δύσκολη».

Ο 30χρονος στράικερ ανήκει στην Ιντερ αλλά ήταν πέρσι δανεικός στη Μαρσέιγ και μάλιστα έπαιξε κόντρα στους «κιτρινόμαυρους» στο ματς της «OPAP Arena», για τους Ομίλους του Europa League.

Ο Κορέα έχει φορέσει 20 φορές τη φανέλα του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος όπου και έχει σημειώσει 4 γκολ, ενώ μεταξύ άλλων με τη φανέλα του κατέκτησε το Copa America του 2021.

Ξεκίνησε από την Εστουδιάντες και στην Ευρώπη ήρθε το 2015 για λογαριασμό της Σαμπντόρια, ενώ μετέπειτα και πριν πάει στο Βελοντρόμ έπαιξε σε Σεβίλλη, Λάτσιο, Ιντερ.

Με τους «νερατζούρι» πήρε δύο Κύπελλα Ιταλίας ήταν φιναλίστ του Champions League το 2023, ενώ ακόμη ένα πήρε ως παίκτης των Ρωμαίων.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα