ΑΕΚ: Προχωράνε οι επαφές με Μπρέντφορντ για Στρακόσα

ΑΕΚ: Προχωράνε οι επαφές με Μπρέντφορντ για Στρακόσα

Δημήτρης Βέργος
Ο Θωμάς Στρακόσα

bet365

Σε καλό δρόμο συνεχίζει να βρίσκεται η μεταγραφή του Θωμά Στρακόσα στην ΑΕΚ και όλα δείχνουν ότι σύντομα θα προκύψουν οριστικές εξελίξεις.

Η ΑΕΚ μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Αλμπέρτο Μπρινιόλι προχωράει τις επαφές για προσθήκη ακόμα ενός τερματοφύλακα προκειμένου να κάνει ολικό upgrade για τη θέση κάτω από την εστία με τον στόχο, όπως είναι γνωστό, να αποτελεί ο Θωμάς Στρακόσα.

Όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο ρεπορτάζ, τις επαφές με την Μπρέντφορντ θα αναλάμβανε ο Φεντερίκο Παστορέλο. Οι συζητήσεις με τον αγγλικό σύλλογο, σύμφωνα με πληροφορίες, προχωράνε και όλα δείχνουν ότι η υπόθεση έχει μπει σε πολύ καλό δρόμο ώστε σύντομα να προκύψουν οριστικές εξελίξεις.

Φαίνεται μάλιστα από το περιβάλλον του Αλβανού διεθνή τερματοφύλακα να προκύπτει πλέον ακόμα μεγαλύτερη σιγουριά για την επίτευξη του deal και την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Η ΑΕΚ βαδίζει λοιπόν για να κάνει δικό της τον Στρακόσα ώστε ο 29χρονος Αλβανός γκολκίπερ να επιστρέψει στην Ελλάδα μετά από 12 χρόνια για λογαριασμό της ΑΕΚ αυτή τη φορά, δημιουργώντας ένα πολύ δυνατό δίδυμο με τον Μπρινιόλι.

Προφανώς και δεν μπορούμε ακόμα να μιλάμε για κάτι οριστικό, αλλά ο Στρακόσα πλησιάζει όλο και περισσότερο στο να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα...

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα