Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (04/07) στο Gazzetta

Newsroom
protoselida

bet365

Ο Ντάνι Γκαρθία που έρχεται σήμερα για τον Ολυμπιακό, ο λόγος που ο Παναθηναϊκός διάλεξε ο Ρεμπότσο, ο Ρομπέρτο Περέιρα που «ψήφισε» Αλμέιδα και η ενίσχυση που θέλει ο ΠΑΟΚ στα σημερινά πρωτοσέλιδα.

Η «ξέφρενη» εμφάνιση του Γιάννη με 32 πόντους σε 18 λεπτά

Sport Day: Ούτε με λάσο! Δεν πιανόταν ο Γιάννης που με 32 πόντους σε 18 λεπτά έδωσε τον ρυθμό στο ξέφρενο πάρτι της «επίσημης αγαπημένης». Καψούρα! Διακαής πόθος του Μεντιλίμπαρ ο Ντάνι Γκαρθία. Έρχεται το μεσημέρι στην Αθήνα.

Live Sport: Γι' αυτό επέλεξε Ρεμπότσο! Η «Live» αναλύει για ποιον λόγο ο ΠΑΟΚ μετά τον Χουάνκαρ και... τον Γιαννούλη (του 1,5 εκατ. ευρώ πρόταση), κατέληξε στον 29χρονο Πορτογάλο που είχε μείνει ελεύθερος από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας. Έρχεται ο Στρακόσια!

Φως των Σπορ: Εμφάνιση-όνειρο! Με τρομερό τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Η Εθνική έκανε μια χαψιά τη Δομινικανή Δημοκρατία 109-82. Τα δίνει όλα για Βεζένκοβ.

Κόκκινος Πρωταθλητής: Τόσα παίρνει, πόσα θέλουν. Χοντρό... παζάρι για τον Κάρμο. Ο Ελ Καμπί παίζει σε... τριπλό ταμπλό.

Ο λόγος της επιλογής του Ρεμπότσο

Ώρα των Σπορ: Τρέλα! Ο Περέιρα προτίμησε την ΑΕΚ λόγω Αλμέιδα, κι εγώ μπορούσε να πάρει πολύ μεγαλύτερες προτάσεις.

Metrosport: Ενίσχυση για να είναι πλήρης ο πρωταθλητής Ελλάδας. Δικός του μέχρι το 2026 ο Σουλεϊμάνοφ.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα